Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Οκτωβρίου 12, 2016

ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΥΦΑΚΙΑ-ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Δασκάλα σε παιδιά με σύνδρομο Down τα κάλεσε στο γάμο της και συγκίνησε
Η Kinsey French αποφάσισε να παντρευτεί και όπως κάθε γυναίκα την ώρα αυτή θέλησε να έχει κοντά της όλους όσους αγαπάει και θεωρεί οικογένειά της.
Η νεαρή γυναίκα από το Κεντάκι η οποία ειδικεύεται στην ομιλία και την θεραπεία του λόγου στα παιδιά με σύνδρομο Down, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα λείπουν από την ξεχωριστή αυτή μέρα της ζωής της οι μικροί μαθητές της.
«Ήταν σαν μια οικογένεια για μένα. Ήταν η πρώτη μου τάξη και μοναδική μέχρι στιγμής και έτσι ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να έχω μια ξεχωριστή μέρα χωρίς αυτούς» είπε η ίδια. 
Τα παιδιά ήταν ντυμένα με καλύτερά τους ρούχα και έκλεψαν την παράσταση στην εκδήλωση, βοηθώντας ώστε να γίνει η μέρα ακόμη πιο ξεχωριστή για τη δασκάλα τους. Τα κορίτσια φορούσαν κεντημένα φορέματα και τα αγόρια λευκά πουκάμισα και παπιγιόν.
Τα παιδιά δεν ήταν απλώς καλεσμένα στο γάμο αλλά μοίραζαν λουλούδια και έφεραν τις βέρες στο ζευγάρι. Οι συγκινητικές φωτογραφίες από την ημέρα του γάμου που δείχνουν τη δασκάλα να περιβάλλεται από τα παιδιά της δημοσιεύτηκαν στα κοινωνικά δίκτυα και εισέπραξαν μια μεγάλη ανταπόκριση και εκατοντάδες σχόλια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν και οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν με τέτοιο τρόπο στην τόσο ξεχωριστή μέρα της δασκάλας τους. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για όλους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς μαθητές.
ΠΗΓΗ; down-syndrome.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου