Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Ιανουαρίου 05, 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ" ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

My Greek Meze
Όταν κάθε μέρα συζητάμε για απολύσεις και νέες ατομικές συμβάσεις με μειωμένους μισθούς έρχεται μία Ελληνική εταιρία που πρωτοπορεί και υπογράφει νέα επιχειρησιακή σύμβαση υπέρ των εργαζομένων της.
Η Παλίρροια, η μεγαλύτερη ελληνική εξαγωγική εταιρεία ετοίμων γευμάτων και νούμερο ένα παραγωγό ντολμάδων στον κόσμο, μέσω της νέας επιχειρησιακής σύμβασης που υπέγραψαν προ ημερών εργαζόμενοι και διοίκηση (και η οποία τέθηκε σε ισχύ από 1/1/2017) δεσμεύεται να διατηρήσει τις θέσεις εργασίας αλλά και τις αμοιβές των εργαζομένων για πέντε χρόνια. 
AdTech Ad
Να σημειωθεί ότι η Παλίρροια κατασκευάζει 1,7 εκατ. ντολμαδάκια την ημέρα, κατέχοντας την πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο. 
'Οπως διαβάζουμε από το ρεπορτάζ της Ελένης Μπότα στο insider.gr, πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση από τη Χαλκίδα η οποία διαθέτει τρεις παραγωγικές μονάδες, σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κίνα, με 200, 1.000 και 500 εργαζόμενους, αντίστοιχα. 
Πλέον οι εξαγωγές της εταιρείας ξεπερνούν το 85%, ενώ εισέρχεται συνεχώς σε νέες αγορές και με νέα προϊόντα όπως τσιπούρα με χυλοπίτες, ελιές και φέτα, λαβράκι με ποληγούρι κ.α.

Σήμερα τα προϊόντα της βρίσκονται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμo με βασικές χώρες δραστηριοποίησης ττην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τον Καναδά, τη Μέση Ανατολή και την Αυστραλία.
Για το 2014 ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε στα 35,1 εκατ. ευρώ  από 26,8 εκατ. ευρώ το 2013, ενώ τα καθαρά κέρδη στα 2,8 εκατ. ευρώ από 739 χιλ. ευρώ.
Ευτυχώς που στην Ελλάδα της κρίσης τα τελευταία 7 χρόνια υπάρχουν κάποιες ( δυστυχώς λίγες ) εταιρίες όπως η Παλίρροια, ο Καρέλιας, η Παπαδοπούλου, ο Σκλαβενίτης που αντιστέκονται στο γενικό ρεύμα και ακόμη συμπεριφέρονται με ανθρώπινο πρόσωπο και προσφέρουν το κάτι παραπάνω από αυτό που ο νόμος τους επιβάλλει στους εργαζομένους τους. Αναγνωρίζουν ότι χαρη και σε αυτούς τους ανθρώπους καταφέρνουν οι επιχειρηματίες να διατηρούν τι; επιχειρήσεις τους ακμαίες και να αναπτύσονται.
ΠΗΓΗ:insider.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου