Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ 1.000.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ
" Κάλλιο αργά παρά ποτέ " λέει ο σοφός λαός μας και στη περίπτωση αυτή ταιριάζει, καθώς το κράτος αναγνωρίζοντας το λάθος (;) των παράνομων κρατήσεων που γίνονταν εδώ και αρκετά χρόνια σε 1.000.000 συντάξεις πήρε την απόφαση να επιστρέψει αυτά τα ποσά στους δικαιούχους.
Έτσι, το Δεκέμβριο με τη σύνταξη του Ιανουαρίου οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα δουν στο λογαριασμό τους τα χρήματα αυτά που υπολογίζονται ότι θα είναι από 1000 έως 3000 ευρώ ανά δικαιούχο ανάλογα με το ποσό της σύνταξή τους.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης Στέλλα Βρακά στην εφημερίδα Δημοκρατία οι συνταξιούχοι δεν χρειάζεται να κάνουν καμία κίνηση.
Οι επιστροφές θα γίνουν αυτομάτως μέσω του συστήματος με βάση το ποσό που παρανόμως τους παρακρατήθηκε για τις εισφορές υπέρ του ΕΟΠΥΥ.
“Δεν χρειάζεται καμία νομική ή διοικητική ενέργεια για την επιστροφή των αναδρομικών από τον κλάδο υγείας, ούτε καν αίτηση” είπε χαρακτηριστικά η κ. Βρακά.
Είναι λοιπόν 1.000.000 οι συνταξιούχοι που θα λάβουν αυτό το Χριστουγεννιάτικο μποναμά Βέβαια πρόκειται για δικά τους χρήματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν λάβει εδώ και χρόνια. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο το νέο είναι καλό και πλέον γίνεται γνωστό ότι η επιστροφή των ποσών θα ξεκινήσει με την σύνταξη του Ιανουαρίου.
Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι εάν η επιστροφή θα γίνει εφάπαξ ή σε δόσεις και σε πόσο χρονικό διάστημα.
Σε κάθε περίπτωση το ποσό που θα πρέπει να επιστραφεί είναι 300.000.000 ευρώ.
ΠΗΓΗ: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου