Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Νοεμβρίου 26, 2017

ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΧΥΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΌΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς ΑΠΟ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
Σε μια καινοτομία προχωράει ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, αφού πλέον εκτός από φρέσκο γάλα τα αυτόματα μηχανήματά του θα πουλάνε και φρέσκο χυμό πορτοκάλι.
Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα fpress.gr, ο χυμός πορτοκάλι παράγεται από φρεσκοστυμμένα πορτοκάλια, από επιλεγμένες ποικιλίες παραγωγών της Λακωνίας και της Αργολίδας. Στους αυτόματους πωλητές διατίθεται παστεριωμένος, δεν παράγεται από συμπύκνωμα (NFC) και είναι ό,τι πιο κοντινό στο φρεσκοστυμμένο χυμό.
Έτσι οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν στο δίκτυο καταστημάτων Αυτόματων Πωλητών φρέσκο παστεριωμένο γάλα σε δύο τύπους (πλήρες και ελαφρύ) και στον τρίτο πωλητή φρέσκο παστεριωμένο χυμό πορτοκάλι, τον οποίο -όπως και στο φρέσκο γάλα- θα μπορούν να προμηθεύονται σε δύο ποσότητες, του ενός και του μισού λίτρου.
Η νέα καινοτομία του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα με τον φρέσκο χυμό πορτοκαλιού στους αυτόματους πωλητές εντάσσεται στο πλαίσιο του πλάνου επέκτασης του συνεταιρισμού σε νέα προϊόντα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την ευκαιρία στους παραγωγούς της Λακωνίας και της Αργολίδας να διαθέτουν τα προϊόντα τους μέσω του δικτύου καταστημάτων του ΘΕΣγάλα.
Είναι σίγουρο ότι τέτοιες εποχές θεωρείται πολύ σημαντικό να επενδύουμε σε Ελληνικά προϊόντα, γιατί μόνο από εκεί μπορεί να έρθει η ανάπτυξη. Το ίδιο σημαντικό, βέβαια είναι να υπάρχουν καινοτόμες ιδέες που ναι μεν φέρνουν κέρδος στον επιχειρηματία, αλλά συγχρόνως προσφέρουν και στο σύνολο.

ΠΗΓΗ: fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου