Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Μαρτίου 17, 2016

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΥΓΕΙΑΣ-ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΜΙΛΟ

Καρδιά, Υγεία, Παλμό, Καρδιακός Ρυθμός

Το τελευταίο διάστημα οργιάζουν οι φήμες για Γερμανούς επενδυτές που ετοιμάζουν συνεταιρισμό με Ελληνικό όμιλο που δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας.

Οι φήμες ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος όμιλος άρχισε να επεκτείνεται με συνεργασίες εκτός Αττικής, ενώ επεκτείνει και τις μονάδες του εντός Αττικής. Αξιοπερίεργο το γεγονός αν αναλογιστούμε ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει σχεδόν χρεοκοπήσει, ενώ σαφώς και δε μπορείς ,πλέον στη χώρα μας να κάνεις επένδυση όταν έχεις σαν βασικό πελάτη το χρεοκοπημένο δημόσιο.
Αυτή είναι η μία πλευρά της αλήθειας, βέβαια καθώς όλες αυτές οι επιχειρήσεις προσπαθούν να ικανοποιήσουν και να εξυπηρετήσουν περισσότερο τους ιδιώτες πελάτες τους, αλλά και τις ιδιωτικές ασφάλειες. Έτσι, υπάρχει η λογική εξήγηση ότι θα πρέπει να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους ώστε να ικανοποιούν όσο περισσότερο γίνεται αυτούς τους πελάτες.

Επειδή, όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά κι εφόσον από όσο γνωρίζουμε οι φήμες προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και πράγματα στο χώρο της υγείας υπάρχει το ενδεχόμενο όλα αυτά να έχουν δόση αλήθειας.
Σε αυτή τη περίπτωση, βέβαια όλοι καταλαβαίνουμε ότι πολλά θα αλλάξουν, πλέον στο χώρο της πρωτοβάθμιας κυρίως υγείας, καθώς οι Γερμανοί δεν υπήρχε περίπτωση να εισέλθουν στη χώρα μας χωρίς να έχουν εξασφαλίσει το κέρδος, αλλά και ότι το Ελληνικό σύστημα θα αλλάξει και θα έρθει περισσότερο προς τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου