Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2017

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Εθνική Ασφαλιστική: Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ο Γ. Μακρής - Κεντρική Εικόνα

Εδώ και πολύ καιρό κυκλοφορούσε η πληροφορία ότι η Εθνική Τράπεζα προτίθεται να πωλήσει ένα ποσοστό από την Εθνική Ασφαλιστική, αλλά τίποτα δεν είχε διαψευστεί ή επιβεβαιωθεί επίσημα. Τελικά, έφτασε ... το πλήρωμα του χρόνου και η Εθνική Τράπεζα άνοιξε τον φάκελο πώλησης της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρείας στην Ελλάδα 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Τράπεζα δεσμεύεται να πωλήσει τουλάχιστον το 75% της Εθνικής Ασφαλιστικής, μέσα στους επόμενους μήνες και με βάση το επικαιροποιημένο πλάνο αναδιάρθρωσης.
Η διοίκηση της Τράπεζας, άνοιξε την διαδικασία πώλησης, η οποία θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2017, με την πρόσληψη των Goldman Sachs και Morgan Stanley ως συμβούλων πώλησης.
Οι σύμβουλοι έχουν πιάσει δουλειά ήδη από τον Οκτώβριο και ως εκ τούτου είναι πιθανόν οι μη δεσμευτικές προσφορές να υποβληθούν ως τα τέλη του μήνα ή το αργότερο εντός του Μαρτίου.
Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι το 2015, η Εθνική Ασφαλιστική παρουσίασε κέρδη προ φόρων 76,7 εκ. ευρώ, έναντι 105 εκ. ευρώ το 2014, ενώ το πρώτο εξάμηνο του 2016 τα κέρδη ανήλθαν σε 31,2 εκ. ευρώ.
ΠΗΓΗ: arpaktiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου