Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Ιουλίου 10, 2019

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΥΞΗΣΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο εργασια

Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες επιχειρήσεις στην πλειοψηφία τους είναι ανάλγητες και ενδιαφέρονται για το κέρδος. έτσι, ανάλογη ήταν και η επίσημη απάντηση μεγάλου ομίλου σε υπαλλήλους που ζήτησαν αύξηση πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, σε μεγάλο και ιδιαίτερα κερδοφόρο (ακόμη μέσα στην κρίση ) όμιλο που σαν αρχή του έχει να πληρώνει το βασικό μισθό που ορίζει ο νόμος, κάποιοι υπάλληλοι αποφάσισαν να ζητήσουν αύξηση γιατί πραγματικά ο όγκος της δουλειάς είναι μεγάλος, αλλά ο μισθός μικρός (νόμιμος πάντα ). Έτσι, προχώρησαν εγγράφως με αίτημά τους στο γραφείο προσωπικού για να λάβουν την εξής απάντηση: " Ο Όμιλος δεν επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό παρά μόνο σε επεκτασή του με νέες μονάδες "
Μετά από αυτό κάποιοι υπάλληλοι παραιτήθηκαν αφού ήδη είχαν βρει σε αντίστοιχο όμιλο εργασία με καλύτερα χρήματα και άλλοι παρέμειναν με τον κατώτερο νόμιμο μισθό τους.
Μόνο που κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον όμιλο ότι νόμιμο είναι πληρώνεται έξτρα και η εργασία τα Σάββατα, κάτι που δεν το αναγνωρίζουν οι ιθύνοντές του, ενώ οι τεχνοκράτες που μπήκαν τελευταία να επιτελικές θέσεις πρέπει να μάθουν ότι για να πετύχει η επεκτατική του επένδυση, χρειάζεται κυρίως το ανθρώπινο δυναμικό.

1 σχόλιο:

  1. Όταν θα αντιληφθουν πως από τις κυριοτερες σε έναν ομιλο επενδύσεις είναι αυτές στο ανθρωπινο δυναμικο θα είναι αργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή