Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Απριλίου 14, 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ-ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

        Γκιώνης

Τεράστιας αξίας νίκη πέτυχε πριν λίγο ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Χαλμσταντ όπου διαξάγεται το Προολυμπιακό τουρνουά του πινγκ-πονγκ. Ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε με 4-1 στον τελικό το μεγάλο φαβορί, τον Λευκορώσο Σαμσόνοφ και πήρε τη μεγάλη πρόκριση στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Ο Γκιώνης που βρίσκεται στο νούμερο  36 της παγκόσμιας κατάταξης νωρίς το απόγευμα με μια εντυπωσιακή εμφάνιση νίκησε στον ημιτελικό τον Φινλανδό Όλαχ με 4-0 και όλα έδειχναν ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα κάτι που απέδειξε πριν λίγο στον τελικό.



Αν και θεωρούνταν σχεδόν βέβαιη η πρόκρισή του έστω και βάση της παγκόσμιας κατάταξης δεν υποτίμησε το τουρνουά. Τα έδωσε όλα από την αρχή του μέχρι το τέλος και βγήκε νικητής. Μετά το τέλος του τελικού ο Παναγιώτης Γκιώνης δήλωσε: " Νιώθω μεγάλη χαρά και περηφάνια. Ήμουν προετοιμασμένος για την πρόκριση λόγω της θέσης μου στη παγκόσμια κατάταξη, αλλά είναι κάτι άλλο όταν αυτή την πρόκριση την παίρνεις μέσα από μια τέτοια διαδικασία και κερδίζεις σε καθοριστικό ματς έναν παγκοσμίως τοπ αθλητή όπως είναι ο Σαμσόνοφ"






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου