Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2016

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΤΟ BLOOMBERG

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο χρηματα

Ανησυχία προκαλεί το δημοσίευμα του Bloomberg, σχετικά με την κρίση της Ελλάδας και το μέλλον. Το συγκεκριμένο διεθνές πρακτορείο-που κάθε δημοσίευμά του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς είναι αντικειμενικό χωρίς προπαγάνδες και με ακριβείς πηγές πάντα-κάνει δυσοίωνες προβλέψεις για το μέλλον της Ελλάδας.

Το bloombeg, λοιπόν δεν αποκλείει το ενδεχόμενο κοινωνικής έκρηξης και πολιτικής αστάθειας εξαιτίας των μέτρων λιτότητας.

Ειδικότερα, κάνει λόγο για το ενδεχόμενο επιδείνωσης της κοινωνικής αντίδρασης στη χώρα εξαιτίας των μέτρων και αναφέρεται στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις.

«Το σχέδιο λιτότητας -μικρότερες συντάξεις, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υψηλότεροι φόροι κ.λπ.- που έχει αποφασιστεί ώστε η Ελλάδα να μπει σε τροχιά ανάπτυξης, έχει ήδη προκαλέσει πραγματικές δυσκολίες. Η ανεργία είναι άνω του 23%, ενώ σχεδιάζονται νέες απεργίες καθώς και άλλες διαμαρτυρίες. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η ΕΕ είναι η επιδείνωση της κοινωνικής αντίδρασης στην Ελλάδα, που θα προστεθεί στην αναταραχή λόγω της Ιταλίας».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το Bloomberg είχε προβλέψει το brexit, την εκλογή Τραμπ και το "όχι" στο δημοψήφισμα της Ιταλίας. Πέρυσι, μάλιστα είχε προβλέψει σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια και το αποτέλεσμα του δικού μας δημοψηφίσματος.


ΠΗΓΗ: .real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου