Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Ιουνίου 10, 2018

"ΕΦΥΓΕ " ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΦΤΩΧΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ



Ένας σπουδαίος άνθρωπος του επιχειρηματικού, αλλά και του αθλητικού χώρου στην Ελλάδα άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς. Ο επί σειρά πολλών ετών πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε από κοντά μας και από σήμερα η "πράσινη" οικογένεια είναι σίγουρα πιο φτωχή. Τραγική ειρωνία, ότι σαν σήμερα 10 Ιουνίου του 1971 ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπήκε στο ΔΣ του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για να συνεχίσει μετά η λαμπρή πορεία του μαζί με την ομάδα μπάσκετ.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν και ένας από τους ογκόλιθους της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, μιας από της σημαντικότερες φαρμακοβιομηχανίες και μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις.



Ο Παύλος Γιαννακόπουλος γεννήθηκε  στις 20 Αυγούστου του 1929. Στη σύζυγό του Δέσποινα, στο γιο τού Δημήτρη ( που συνεχίζει επάξια το έργο του πατέρα του σε Παναθηναϊκό και ΒΙΑΝΕΞ ), στα εγγόνια και τα αδέλφια του ( πριν λίγο καιρό έφυγε από τη ζωή και ο ένας εκ των αδελφών του ο Κώστας ) τα θερμότερα συληπητήριά μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου