Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Νοεμβρίου 24, 2015

ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΔΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

                    
Όταν το καλοκαίρι του 2014, η Σαμάνθα Τζάκσον και ο Φαρζίν Γιουσέφ αρραβωνιάζονταν, άρχισαν από τότε να διοργανώνουν το γάμο τους και τη μεγάλη και ακριβή δεξίωση που θα έκαναν. Ηθελαν να ξεκινήσουν την κοινή ζωή τους με όση μεγαλύτερη πολυτέλεια μπορούσαν. 
Όλα άλλαξαν, όμως όταν είδαν την εικόνα του μικρού Αϊλάν, του τρίχρονου αγοριού από τη Συρία που κείτονταν νεκρό σε παραλία της Τουρκίας ( θυμόμαστε όλοι την υπόθεση αυτή που συγκλόνισε όλο τον κόσμο ). Παρόλο που είχαν κλείσει την αίθουσα για τη δεξίωση του γάμου και το κέτερινγκ για 130 καλεσμένους, τελικά τα ακύρωσαν όλα και έκαναν έναν λιτό γάμο στο Δημαρχείο του Τορόντο, ενώ μετά γιόρτασαν τη μοναδική αυτή μέρα με λίγους καλούς φίλους σε ένα απλό μπαρ.
Η Τζάκσον μίλησε στο ABC News και μεταξύ άλλων είπε: «Βρισκόμασταν εν μέσω των προετοιμασιών το Σεπτέμβριο, όταν κυκλοφόρησε αυτή η συγκλονιστική φωτογραφία του μικρού Αϊλάν. Οπως οι περισσότεροι άνθρωποι, συνειδητοποιήσαμε πόσο άσχημη είχε γίνει η κατάσταση και πόσο σημαντικό ήταν να κάνουμε κάτι. Οπότε ματαιώσαμε τη γαμήλια τελετή και αποφασίσαμε να διαθέσουμε αλλού τα χρήματα».
Η Τζάκσον και ο Γιουσέφ έγιναν εθελοντές για μία οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα, για να καλυφθούν οι πρώτες ανάγκες των οικογενειών από τη Συρία οι οποίες φτάνουν στον Καναδά. Μέχρι τώρα, το ζευγάρι έχει συγκεντρώσει 17.500 δολάρια για αυτό το σκοπό.
ΠΗΓΗ: newsone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου