Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 07, 2015

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΦΑΛΕΛΑΚΗ ΚΑΙ ΧΑΤΣΗΣΑΒΒΑ

                 Αποτέλεσμα εικόνας για καπουτζιδησ σχεση
Τη δική του απάντηση στον Φαήλο Κρανιδιώτη δίνει ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός πολιτικός με ένα κατάπτυστο μήνυμα ειρωνεύτηκε τον ηθοποιό Γιώργο Φαλελάκη για το ξέσπασμά του στην κηδεία του Μηνά Χατζησάββα και ο σπουδαίος συγγραφέας και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης του απάντησε έτσι όπως αρμόζει σε κάθε σκεπτόμενο, σοβαρό ( και όχι σοβαροφανή ), πολιτισμένο άνθρωπο.
Επειδή είμαι μάνα και θέλω τα παιδιά μου να επηρεάζονται και να διαμορφώνουν άποψη από τέτοιους μοναδικούς ανθρώπους και όχι από πολιτικούς και πολιτικάντηδες που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες σε καταστροφή, θέλω πραγματικά να προβάλω την απάντηση του κ. Καπουτζίδη.
Του Γιώργου Καπουτζίδη
Σύμβουλος πρώην πρωθυπουργού δηλώνει ότι το διαφορετικό δεν είναι κανονικό. Το ίδιο πίστευε και ο Χιτλερ. Δολοφόνησε 6 εκατομμύρια ανθρώπους γιατί δεν ήταν κανονικοί όπως πίστευε. Το ίδιο πιστεύουν και οι Τζιχαντιστες.
Θεωρούν ότι οι ίδιοι είναι κανονικοί και όλοι οι άλλοι όχι. Η εμμονή στο να διαχωρίζεις τους ανθρώπους σε κανονικούς και μη, ένα κοινό παρονομαστή εχει: Το μίσος. Απο κει πηγάζει, πάντα σε όλες τις περιπτώσεις. Μας ενημερώνει ότι δεν θα αλλάξει άποψη. Ας μην αλλάξει!
Ένα καμένο δέντρο μπορεί να βγάλει φύλλα; Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που ήταν στην εξουσία. Αυτοί ήταν οι άνθρωποι που οδήγησαν μια πανέμορφη χώρα στην τελευταία θέση της Ευρώπης. Και αυτή τη στιγμή, οι άλλοι Ευρωπαίοι απολαμβάνουν το υψηλό βιοτικό τους επίπεδο, ισότητα, δικαιώματα για όλους τους πολίτες, ενώ εμείς ζούμε στα αποκαΐδια του κυρίου Κρανιδιώτη και των ομοίων του! Που πίστευε ότι είχε το δικαίωμα να βρίσει με χυδαίο τρόπο έναν άνθρωπο που έχασε το σύντροφο του. Και τώρα αναρωτιέται γιατί τον βρίζουν.
Όπως κι εμείς αναρωτιόμαστε γιατί χρεοκοπήσαμε! Γιατί αυτοί μας οδηγούσαν! Εκεί που ήξεραν - στο μίσος και στην καταστροφή. Μόνο που εκεί θα πάει μόνος του. Κάποιοι μπορούμε να γλιτώσουμε. Οι άνθρωποι δε χωρίζονται σε κανονικούς και μη! Χωρίζονται σε καλόψυχους και κακόψυχους! Διαλέξτε μεριά!
ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου