Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 21, 2015

ΕΚΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΙ ΜΠΛΑΤΕΡ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ FIFA

                      Αποτέλεσμα εικόνας για μπλατερ πλατινι
Όπως ανακοίνωσε νωρίς το πρωί εκπρόσωπος της FIFA, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από το ποδόσφαιρο προς τους Σεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί για οκτώ χρόνια.

Εκεί που υπάρχουν νόμοι και τηρούνται ( πάντα εκτός Ελλάδας συμβαίνει αυτό ) δε μετράνε θέσεις και ονόματα. Η τιμωρία επιβλήθηκε από την επιτροπή ηθικής της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου και αφορά την υπόθεση της πληρωμής 2 εκατομμυρίων Ελβετικών φράγκων από τον Μπλάτερ στον Πλατινί το 2011.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επιτροπής της FIFA: ο κ. Μπλάτερ από τη θέση του ως πρόεδρος της FIFA έδωσε την έγκριση για την πληρωμή του κ. Πλατινί που δεν είχε καμία νομική βάση στη συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο αξιωματούχοι στις 25 Αυγούστου 1999. Ούτε στη γραπτή δήλωσή του, αλλά ούτε και στην ακρόασή του ενώπιον της επιτροπής ο κ. Μπλάτερ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει κάποια νομική βάση για την πληρωμή. Ο ισχυρισμός του για προφορική συμφωνία κρίθηκε ως μη πειστικός και απορρίφθηκε από τα μέλη της επιτροπής».

Παράλληλα στον Μπλάτερ επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ελβετικών φράγκων και στον Πλατινί 80.000 ελβετικών φράγκων.

Εκπρόσωπος του πρώην προέδρου της FIFA ανακοίνωσε, πάντως, ότι ο Σεπ Μπλάτερ θα προσφύγει κατά της απόφασης στη Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου