Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Δεκεμβρίου 20, 2015

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ "ΒΕΜΠΟ"-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟΥ



Όλες αυτές τις ημέρες από την Τρίτη μέχρι σήμερα έχουν ειπωθεί πάρα πολλά για την προσπάθεια του Άδωνι Γεωργιάδη να μπει στο θέατρο "ΒΕΜΠΟ" που γυριζόταν το " Αλ Τσαντίρι Νιους " και να μιλήσει στο Λάκη Λαζόπουλο. Έχω διαβάσει και αλήθειες και μπουρδολογίες. Αναφέρομαι, βέβαια στα γεγονότα και όχι στα σχόλια ή στις θεωρίες του κάθε ένα από εμάς γιατί αυτά είναι υποκειμενικά και όλοι έχουμε δικαίωμα να εκφράζουμε τις απόψεις μας.
Εγώ σήμερα θα αναφερθώ στα πραγματικά γεγονότα και πραγματικούς διαλόγους μέσα από πληροφορίες που συνέλεξα από διαφορετικούς αυτόπτες μάρτυρες, ( εντός και εκτός θεάτρου ) οι οποίοι μου ανέφεραν ακριβώς τα ίδια.

Μετά το πρώτο διάλειμμα, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, παρέα με τρεις γεροδεμένους νεαρούς ( δεν ξέρω αν επρόκειτο για επίσημη προστασία ή αν προέρχονταν από το οικογενειακό ή φιλικό του περιβάλλον ) πλησιάζει το θέατρο. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν μπροστά στην είσοδο αυτού, δύο νεαρά κορίτσια που βοηθούσαν την εταιρία παραγωγής. Ο κ. Γεωργιάδης πλησιάζει και ζητάει να μπει μέσα για να μιλήσει στον κ. Λαζόπουλο. Οι κοπέλες του απαντούν ότι πρέπει να ειδοποιήσουν τους ανθρώπους της παραγωγής. Τότε ο βουλευτής της ΝΔ, τους λέει το ... αμίμητο " Δεν ήρθα εδώ για να τσαμπουκαλευτώ, αλλά για να διαπληκτιστώ ".
Οι κοπέλες ενημερώνουν και βγαίνει έξω ο αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου που έχει την ευθύνη της παραγωγής. Τον χαιρετάει και του λέει ότι θα πρέπει να ειδοποιήσει πρώτα τον ηθοποιό γιατί υπάρχει μία ροή και δε μπορεί να διακόψει έτσι απότομα.
Εκείνη την ώρα και ενώ ακόμη δεν είχε γίνει γνωστό ούτε στον ίδιο το Λάκη ότι ο Άδωνις βρισκόταν εκεί, άρχισαν να έρχονται οι πρώτες τηλεοπτικές κάμερες, καθώς όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία πάνω, ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ ενημέρωνε μέσω twitter για τις κινήσεις του.
Ο Λάκης Λαζόπουλος ενημερώνεται, το λέει μπροστά στο κοινό και το κοινό αρχίζει να αντιδρά έντονα. Μέσα στην αίθουσα ο κόσμος ξεσηκώνεται και κάποιες κυρίες μεσήλικες και υπερήλικες άρχισαν να φωνάζουν στον Λάκη να τον αφήσει να μπει και θα του " σπάσουν το κεφάλι με τις τσάντες τους ". Ο Λάκης στέλνει το μήνυμα ότι σε λίγο πλησιάζει το επόμενο διάλειμμα και θα μπορούσε να τα πει με τον Άδωνι στο καμαρίνι του ή αν προτιμά μετά το τέλος της εκπομπής.
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, οι πληροφοριοδότες μας επιμένουν ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τηλεφωνεί στον αδελφό του Λάκη και του ζητάει συγνώμη γιατί " τέτοιες συμπεριφορές δε ταιριάζουν στη ΝΔ ". Ακόμη του ζητάει να πει στο Λάκη να μη δώσει βήμα και συνέχεια στο όλο συμβάν για το οποίο " ντρέπεται ".
Κατά τη διάρκεια όλων αυτών ο Άδωνις από έξω επιμένει και φωνάζει να μπει΄. Η μία κοπέλα στην είσοδο τον ενημερώνει ότι έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος μέσα και να έχει λίγο υπομονή μέχρι να βγει ο αδελφός του Λάκη να του πει τι θα γίνει. Τότε ο κ. Γεωργιάδης απαντά: " Κοπελιά, εγώ δε φοβήθηκα τους μπαχαλάκηδες στα εξάρχεια που μου έκαψαν το μαγαζί, θα φοβηθώ το Συριζαίικο κοινό του Λάκη ? "
Εκείνη την ώρα βγαίνει και ο αδελφός του Λάκη που ενημερώνει ότι " ο κ. Λαζόπουλος δε μπορεί να σας δει τώρα κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά αν θέλετε μπορείτε να περιμένετε να τα πείτε για όση ώρα θέλετε μετά μόνοι σας" . Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: " τι να το κάνω μόνοι μας. Εγώ θέλω να μιλήσω μαζί του μόνο μπροστά στον κόσμο ".

Αυτά ήταν, λοιπόν τα γεγονότα και οι διάλογοι, έτσι όπως μου τα μετέφεραν διαφορετικοί άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους και ο κάθε ένας από εμάς γνωρίζοντας τι ακριβώς έγινε ας βγάλει ότι συμπεράσματα θέλει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου