Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Μαΐου 16, 2016

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ

                         Αποτέλεσμα εικόνας για eikones apo tzoli

Η Αντζελίνα Τζολί-Πιτ, ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, απηύθυνε σήμερα έκκληση στη διεθνή κοινότητα ζητώντας της να ξεπεράσει τους φόβους της και να διπλασιάσει τις προσπάθειες που καταβάλει για να ανταποκριθεί στη μεταναστευτική κρίση, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα βρεθεί αντιμέτωπη με το «χάος».

Όπως τόνισε η Αμερικανίδα ηθοποιός σε ομιλία της στην έδρα του BBC στο Λονδίνο : «Περισσότεροι από 60 εκατομμύρια άνθρωποι είναι εκτοπισμένοι σήμερα (σ.σ. το ένα τρίτο από αυτούς είναι πρόσφυγες), δηλαδή περισσότεροι από οποιοδήποτε άλλη στιγμή τα τελευταία 70 χρόνια. Αυτό υποδηλώνει κάτι βαθιά ανησυχητικό όσον αφορά την ειρήνη και την ασφάλεια στον κόσμο»

Η Αντζελίνα Τζολί-Πιτ εξέφρασε επίσης τη λύπη της επειδή η μεταναστευτική κρίση έδωσε «περιθώριο ελιγμών και μια ψεύτικη αίσθηση νομιμότητας σε εκείνους που ενθαρρύνουν την πολιτική του φόβου». Όμως, υπογράμμισε, «αν το σπίτι του γείτονά σας καίγεται, δεν θα είστε ασφαλείς κλείνοντας την πόρτα σας».

Μέσα από αυτή την ομιλία η Τζολί κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να επιδείξει γενναιοδωρία, γιατί αλλιώς η εναλλακτική θα είναι το χάος.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου