Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Φεβρουαρίου 11, 2018

ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ-ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ 10% ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΔΗ ΦΟΙΤΟΥΝ

Εκδόθηκε και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η Υπουργική Απόφαση για τη δήλωση συμμετοχής των υποψηφίων στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2018, καθώς και τα νέα δεδομένα για όσους φοιτητές θελήσουν να εκμεταλευτούν το δικαίωμά τους στο πλεονέκτημα του 10%.
Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου, οι δηλώσεις – αιτήσεις θα υποβληθούν εντός του μηνός Μαρτίου, αντί Φεβρουαρίου που ίσχυε μέχρι τώρα. Η μεταφορά της ημερομηνίας γίνεται προφανώς προκειμένου να ενταχθούν στο  τα 26 τμήματα του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή έως το τέλος του μήνα.
Επίσης, με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι κατ’ εξαίρεση των σχετικών διατάξεων , ο/η υποψήφιος/α που θέλει να εκμεταλευτεί το δικαίωμα του 10%  δεν δικαιούται να δηλώσει προτίμηση για Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος στο οποίο είναι ήδη φοιτητής/τρια.
Η απόφαση προβλέπει επίσης ότι με την Αίτηση Δήλωση ο υποψήφιος δηλώνει τη συμμετοχή στην υγειονομική εξέταση και στις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).
ΠΗΓΗ: iPaideia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου