Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 26, 2018

ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΊΑ TESLA MOTORS ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ TESLA MOTORS

Γραφείο έρευνας και ανάπτυξης στην Αθήνα αναμένεται να δημιουργήσει η Αμερικανική εταιρία Tesla, γεγονός που αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η εταιρεία δεν έχει παρουσία στη χώρα μας έως σήμερα.
Διαχειριστής της εταιρίας είναι ο Στεφάν Βέρκμαν, οικονομικός διευθυντής της Tesla Motors στην ευρωπαϊκή δραστηριότητα της με έδρα την Ολλανδία, ενώ ήδη τρεις από τους κορυφαίους σχεδιαστές της ηλεκτρικών κινητήρων είναι Έλληνες.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που μίλησε στο electrek.co ανέφερε ότι «η Tesla δημιουργεί ένα μικρό γραφείο έρευνας και ανάπτυξης στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελείται από μια εξαιρετικά εξειδικευμένη ομάδα μηχανικών. Αυτή η ομάδα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε περιορισμένες δραστηριότητες έρευνας και ανάπτυξης για την επιτάχυνση της ανάπτυξης τεχνολογίας ηλεκτρικών κινητήρων μέσω στενής συνεργασίας με την ομάδα μας στις ΗΠΑ».
Ο ίδιος συμπλήρωσε,  πως «η Ελλάδα διαθέτει ισχυρό ταλέντο, προσφέροντας εξατομικευμένα προγράμματα και εξειδικευμένες δεξιότητες».

Σημειώνεται ότι η Tesla Motors είναι αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία που ανήκει στον Ελον Μασκ, και η οποία σχεδιάζει, παράγει και πουλάει ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου