Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 09, 2018

Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ EUROLEAGUE

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2017-2018)

'Οπως αναμενόταν, η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στήριξε τον μεγαλομέτοχό της και με μία συμβολική κίνηση "γύρισε την πλάτη της" στην Euroleague. Συγκεκριμένα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τη Μπασκόνια, την ώρα που οι ομάδες πρέπει να βρίσκονται μαζί με τους διαιτητές στο κέντρο του γηπέδου όπου ακούγεται ο ύμνος της διοργάνωσης, έκατσαν στον πάγκο και δεν κουνήθηκαν από εκεί και ας τους καλούσαν οι διαιτητές.
Αμέσως μετά και κατά τη διάρκεια που ακουγόταν ο ύμνος της Euroleague, σύσσωμοι οι φίλαθλο γιούχαραν τη διοργανώτρια αρχή δηλώνοντας έτσι και αυτοί τη συμπαράστασή τους στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο.

Η πεντάδα του Παναθηναϊκού δεν πήγε στην ανάκρουση του ύμνου της Euroleague

Η Euroleague δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής της ποινής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και η αντίδραση στο ΟΑΚΑ ήταν άμεση! Παρόλα αυτά σε δηλώσεις του ο κομισάριος της Euroleague, τόνισε ότι η διοργάνωση έχει ανάγκη τον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν ξέρει, όμως ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου