Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 17, 2015

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΤΡΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ-ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ "ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Το κλάμα του μικρού κοριτσιού μέσα στα δακρυγόνα έγινε viral - ΦΩΤΟ

Σε έναν κόσμο που καθημερινά... καταθέτει την ψυχή του σε μαθηματικές πράξεις, έρχεται μία τέτοια εικόνα και αρκετές παρόμοιες να τον ταρακουνήσει. Βέβαια, το κακό είναι ότι τραντάζεται η δική μας συνείδηση, των απλών ανθρώπων, αλλά οι μεγάλοι αυτού του πλανήτη που κυβερνούν και καθορίζουν τις ζωές μας δεν πτοούνται.
Στα σύνορα Σερβίας με Ουγγαρία στοιβάζονται εκατοντάδες πρόσφυγες, ταλαιπωρημένοι που ζητούν μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη ή στην Αμερική, ενώ κάθε μέρα έχουμε τεράστιο όγκο που προσπαθεί να περάσει σε Ελλάδα και Ιταλία για να φτάσει αργότερα στη Βόρεια Ευρώπη. Χθες, είχαμε επεισόδια ανάμεσα στην Ουγγρική αστυνομία και πρόσφυγες, ανάμεσά τους και παιδιά που δέχθηκαν δακρυγόνα.





Όμως, για ποια Ευρώπη μιλάμε? Για την Ευρώπη, που ούτως ή άλλως έχει καταδικάσει χιλιάδες δικούς της πολίτες ( κυρίως του Νότου) στη φτώχεια, την χαμένη αξιοπρέπεια και την καθημερινή ταλαιπωρία ? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου