Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015

Ο ΘΩΜΑΣ ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ

                Αποτέλεσμα εικόνας για λιακουνακος
Τα τελευταία χρόνια που έχει ξεκινήσει η έρευνα για τις μίζες με τα εξοπλιστικά κάποιοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εκ των έσω, επέμεναν ότι τον Θωμά Λιακουνάκο δεν θα το πιάσουν ποτέ γιατί είναι σίγουρο ότι δε θα μείνει σιωπηλός σαν τον Άκη.
Εν μέρη επιβεβαιώθηκαν, καθώς έστω και αργά ο κ. Λιακουνάκος μπορεί να συνελήφθη, αλλά  έσπασε την «ομερτά» που ήθελε να κρατήσει στο σκοτάδι όλο το φαγοπότι της μετά Τσοχατζόπουλου εποχής και έδωσε τα δύο πρώτα ονόματα πολιτικών, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα olympia.gr
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Λιακουνάκος μίλησε για δύο περιπτώσεις μίζας πολλών εκατομμυρίων, που δεν σχετίζονται με τον Τσοχατζόπουλο. Οι μίζες και στις δύο περιπτώσεις δόθηκαν με μετρητά (έτσι τα έπαιρναν οι «έμπειροι» της πολιτικής, όχι off shore, εμβάσματα κλπ) άρα θα αναζητηθούν άλλοι τρόποι απόδειξης.
Και τα δύο πρόσωπα που κατονομάστηκαν είναι πασίγνωστα. Ο ένας, παραμένει ελεύθερος παρά το ότι κατά καιρούς ο εισαγγελέας ζητάει την ενοχή του, ενώ ο δεύτερος ( που βρίσκεται σε διαφορετικό κόμμα από τον πρώτο ) έχει εξαιρετικά " βαρύ όνομα " στην πολιτική και μέχρι τώρα δεν έχουν βρεθεί αποδείξεις για κάτι μεμπτό πέρα των διαφόρων ενδείξεων κατά καιρούς.
Δηλαδή ο Λιακουνάκος έκανε χτύπημα και στα δύο κόμματα του τ. δικομματισμού, με εμφανή στόχο να δείξει ότι τους κρατάει όλους. Ώστε και οι υπόλοιποι να πιέσουν ώστε να πέσει στα μαλακά. Το θέμα είναι κατά πόσον μπορεί να αποδείξει τα λεγόμενα του, όπως έκανε π.χ. ο Κάντας με τα εμβάσματα από τις off shore. 
ΠΗΓΗ: tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου