Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Οκτωβρίου 16, 2015

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ " Χ.Α." ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΑΠΡΕΠΗΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ

skourl.jpg
Επεισόδιο ανάμεσα σε βουλευτές της " Χρυσής Αυγής " και σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ είχαμε χθες το βράδυ στη Βουλή με αποτέλεσμα ο Γιώργος Βαρεμένος που εκείνη την ώρα βρισκόταν στη θέση του Περοέδρου, να διακόψει τη διαδικασία.
Η ένταση ξεκίνησε όταν στο βήμα ανέβηκε ο Γιάννης Λαγός που χρησιμοποιώντας προκλητικές εκφράσεις επιτέθηκε στους βουλευτές του ΚΚΕ.
Οι βουλευτές του ΚΚΕ αντέδρασαν, άρχισαν να φωνάζουν και σηκώθηκαν από τις θέσεις τους για να φύγουν.
"Από τη στιγμή που δεν δέχονται να γίνει έλεγχος στα κομματικά τους ταμεία, τότε είναι ένοχοι οικονομικών εγκλημάτων", ανέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, με τον Νίκο Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ να αντιδρά οργισμένος.
"Φύγε από εδώ" του φώναζε ο Γιάννης Λαγός. "Όταν τα συντρόφια του ΚΚΕ μας πουν σε ποια offshore εταιρεία έχουν πουλήσει τον τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σταθμό που είχαν και που δεν τολμούσαν ποτέ να μας πουν, τότε ξαναμιλήσουν".
Ο Γιάννης Λαγός συνέχισε να προκαλεί, με τους υπόλοιπους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να τον χειροκροτούν. "Κλείστε τα μικρόφωνα" είπε παρεμβαίνοντας ο αντιπρόεδρος της βουλής Γιώργος Βαρεμένος.
Κάποια στιγμή ο Δημήτρης Κουκούτσης έκανε μια χειρονομία προς τα υπουργικά έδρανα και συγκεκριμένα στον Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος έξαλλος σηκώθηκε και έφυγε όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί.
Ο κ. Βαρεμένος ζήτησε εκ νέου να κλείσουν τα μικρόφωνα και διέκοψε τη συνεδρίαση, λέγοντας πως θα έρθει ο φρούραρχος.
xa.png
Δυστυχώς, με την ανυπαρξία έντιμων και αξιόπιστων πολιτικών προσώπων στην πολιτική σκηνή του τόπου και με τον τρόπο που τα τελευταία χρόνια χειρίζονται σοβαρά θέματα που πλήττουν απλούς καθημερινούς φτωχούς ανθρώπους δίνουν λαϊκό έρισμα σε " εγκληματίες " και "τραμπούκους" . Δυστυχώς, ο καθρέφτης της κοινωνίας μας είναι η ίδια μας η Βουλή και κανείς μας δε θα έπρεπε να είναι περήφανος γι' αυτό. 
ΠΗΓΗ: toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου