Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Οκτωβρίου 30, 2015

" ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ " ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ MEGA- ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ

Mega: Οι 5 δημοσιογράφοι που δεν δέχτηκαν μειώσεις στις αποδοχές τους

" Μαύρη περίοδος " ξεκινάει για τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, καθώς έχει κηρυχθεί 24ωρη απεργία για τους τεχνικούς, ενώ το μέλλον είναι πολύ δύσκολο καθώς αρκετοί αναγνωρίσιμοι δημοσιογράφοι ( Σαραντάκος, Αγγελής, Παπαπέτρου, Καζαντζή κ.α.) αρνήθηκαν να δεχθούν τις μειώσεις του 20% στο μισθό τους που τους επιβάλλει η εργοδοσία βλέποντας έτσι την πόρτα της εξόδου. 
Ακόμη πολλά προβλήματα παρουσιάζονται και στην κορυφή, αφού κάποιοι μέτοχοι ψάχνουν τρόπο να αποχωρήσουν.
Σε συνέχεια της 4ωρης στάσης εργασίας στο Mega το βράδυ της Πέμπτης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. προχώρησε σε 24ωρη απεργία από τις 06:00 την Παρασκευή έως τις 06:00 το Σάββατο, για τους τεχνικούς που απασχολούνται στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.
Η ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ:
Απαιτούμε:
Να μην προχωρήσει ο σταθμός σε απολύσεις τεχνικών.
Να απέχει η εργοδοτική από κάθε πίεση προς τους εργαζόμενους τεχνικούς για την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας που περικόπτουν τις αποδοχές.
Όχι στην κατάρτιση ατομικών συμβάσεων που μειώνουν περαιτέρω τις αποδοχές των τεχνικών του σταθμού.
Αποκρούουμε κάθε προσπάθεια αλλαγής του νομικού καθεστώτος απασχόλησης των τεχνικών που απασχολούνται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου