Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Οκτωβρίου 26, 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΔΕΚΆΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ, ΕΝΩ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΟΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ

                         sudfjam3

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα πραγματοποιούν από το πρωί δεκάδες οικογένειες, κυρίως πολύτεκνες, που διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή του οικογενειακού επιδόματος, αλλά ούτε και του επιδόματος για την κάρτα σίτισης.
Όσο περνάει η ώρα οι οικογένειες που παραβρίσκονται στη συγκέντρωση αυξάνονται, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόσκληση έγινε μέσω κοινωνικών δικτύων και δεν κατευθύνεται από κανένα πολιτικό κόμμα.

Το μεγαλύτερο θέμα το οποίο θέτουν όλοι όσοι διαμαρτύρονται είναι η ανευθυνότητα και προχειρότητα με την οποία έχουν αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα οι κυβερνώντες. Όχι μόνο δεν το πλήρωσαν την ημέρα που έπρεπε ( 16/10/15 ) και για το οποίο δεν ενημέρωσαν τον κόσμο, αλλά και από τότε δεν έχουν βγάλει μία επίσημη ανακοίνωση για το αν θα γίνει η πληρωμή του και πότε.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το οικογενειακό επίδομα θεσπίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση με το προηγούμενο μνημόνιο και αντικαθιστά κατά κάποιο τρόπο το αφορολόγητο που είχε μία οικογένεια λόγω των παιδιών και το οποίο καταργήθηκε. Αυτό το επίδομα αφορά 600.000 οικογένειες και από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση ότι τα χρήματα πράγματι υπήρχαν για να πληρωθούν στην ώρα τους, αλλά δόθηκαν σε δόση προς το ΔΝΤ γιατί ακόμη δεν έχουμε πάρει τη πρώτη δόση από το ΔΝΤ για τη ψήφιση των προαπαιτούμενων.
Άλλωστε, υπάρχουν εισοδηματικά κριτήρια για το ποσό που δικαιούται η κάθε οικογένεια και σίγουρα δεν αφορά τους μεγάλους και πλούσιους επιχειρηματίες, αλλά τον απλό λαό που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα στήριζε πάνω απ' όλα.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου