Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

                                                      
Περήφανους για άλλη μια φορά μας έκαναν αθλητές της Ελληνικής κωπηλασίας, καθώς η Κατερίνα Νικολαϊδου υπερασπίστηκε το τίτλο της ως πρωταθλήτρια Ευρώπης και πήρε το χρυσό μετάλλιο στο τελικό απέναντι στη Φρένκεν. Στο τελικό του μονού σκιφ ελαφρών βαρών η Ελληνίδα αθλήτρια έκανε χρόνο 7:33.120, ενώ η  Φρένκεν σημείωσε χρόνο 7:34.950. Τρίτη ήρθε η Γερμανίδα Λεόνι Πλες.
 
«Είμαι περήφανη και ευτυχισμένη. Για δεύτερη χρονιά έχω κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Ένιωσα πως είχα μείνει πίσω στα πρώτα 500 μέτρα στην τέταρτη ή στην πέμπτη, δεν έχασα την καρδιά μου και βρήκα τη δύναμη να επιστρέψω», σχολίασε η νικήτρια.
 
Στο Βελιγράδι, όμως πανηγυρίσαμε και ένα ακόμη μετάλλιο στην κωπηλασία. Αυτή τη φορά στη τετράκωπο, άνευ πηδαλιούχου, με τους  Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Τζιάλα, Γιάννη Τσίλη και Διονύση Αγγελόπουλο. 
Οι τέτερτοι Ολυμπιονίκες του Λονδίνου μαζί με τον Διονύση Αγγελόπουλο κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Στον  πρώτο τους αγώνα για φέτος οι Έλληνες κωπηλάτες  ήταν ανταγωνιστικοί στον τελικό  αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους πανίσχυρους Βρετανούς που νίκησαν σε χρόνο πέντε λεπτά και 46.860 δευτερόλεπτα.

                                  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου