Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Ιουνίου 22, 2014

ΜΟΙΡΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ Ο ΜΟΥΝΤΑΡΙ

Αυτή θα έπρεπε να είναι η πραγματική έννοια του αθλητισμού και αυτές οι ενέργειες μαζί βέβαια με τις αθλητικές επιτυχίες τους θα έπρεπε να χαρακτηρίζουν τους μεγάλος αθλητές. Ο Σάλεϊ Μουντάρι, όπως και οι περισσότεροι διεθνείς της Γκάνα δεν γεννήθηκαν πλούσιοι. Το μεγαλύτερο μάλιστα ποσοστό αυτών θα μπορούσαμε να πούμε ότι μεγάλωσαν κάτω και από τα όρια της φτώχειας.  Παρόλα αυτά τώρα που βγάζει αρκετά χρήματα, καθώς μέσα από τη ποδοσφαιρική του αξία ξεχώρισε και αγωνίζεται σε μεγάλη ομάδα με υψηλές απολαβές δε ξεχνάει όσους έχουν οικονομική ανάγκη. 
Έτσι αποφάσισε να βοηθήσει όλους όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Ο σταρ της Γκάνας βρέθηκε σε μία φτωχογειτονιά της Βραζιλίας και άρχισε να δίνει λεφτά σε όποιον του ζητούσε και έδειχνε να θέλει βοήθεια.
Παράδειγμα προς μίμηση ο Γκανέζος άσος, ο οποίος κατάφερε με αυτόν τον τρόπο να δώσει χαρά σε πάρα πολλούς ανθρώπους.
Πάντως και η ισοπαλία της Γκάνας με τη Γερμανία, που θα μπορούσε να είναι και νίκη, έδωσε χαρά και σε μας τους Έλληνες που από τη μια είμαστε από τη φύση μας με τους θεωρητικά πιο αδύναμους, αλλά από την άλλη μόνο με τη σκέψη ότι δε θα βλέπαμε τη Μέρκελ να πανηγυρίζει ( έστω και από μακρυά ) όσο να το πεις μια ικανοποίηση την πήραμε.
Δείτε το βίντεο με τον Μουντάρι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου