Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιουνίου 28, 2014

ΣΑΝΤΟΣ: " Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ"

Ο Φερνάντο Σάντος έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο εξωτερικό πολλές φορές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και δε μιλάμε μόνο για το αθλητικό μέρος σαν προπονητής της Εθνικής μας ομάδας. Όπου βρεθεί και του ζητηθεί κάποια δήλωση ή όταν του απευθυνθεί ερώτηση σχετικά με την Ελλάδα μιλάει περισσότερο ως περήφανος Έλληνας παρά σαν Πορτογάλος που είναι. Έτσι και στη Βραζιλία, σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σχετικά με το αυριανό ματς κόντρα στη Κόστα Ρίκα απάντησε σε πολλά ερωτήματα. Κάποια στιγμή, όμως μία Βραζιλιάνα δημοσιογράφος ξεκίνησε την ερώτησή της με την εξής εισαγωγή: "Την Ελλάδα την έμαθε όλος ο κόσμος το 2004 όταν πήρε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα...".
Ο Σάντος την άφησε να ολοκληρώσει και απαντώντας είπε χαρακτηριστικά: "Καταρχήν να ξεκαθαρίσω ότι ο κόσμος δεν έμαθε το 2004 την Ελλάδα. Η Ελλάδα έδωσε πολιτισμό, τη φιλοσοφία, έδωσε το πνεύμα και τη δημοκρατία που έχει σήμερα όλος ο κόσμος. Στο ποδόσφαιρο το 2004 έκανε μια μεγάλη αθλητική επιτυχία" είπε
Ένας αυθεντικός άνθρωπος, σοβαρός και με υπεύθυνη στάση ζωής με αγάπη για έναν τόπο που του έχει προσφέρει πολλά. Τιμή μας που έχουμε τόσα χρόνια τον Φερνάντο Σάντος στην αθλητική ζωή αυτού του τόπου και που υπηρετεί την Εθνική μας ομάδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου