Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ... ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ 700 ΕΚ, ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ

              Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΡΚΕΛ

Η Άνγκελα Μέρκελ ήταν ο άνθρωπος που αποκάλυψε στην Ελληνική κυβέρνηση ότι υπάρχει στην Τράπεζα της Ελλάδος ένας ... ξεχασμένος λογαριασμός ύψους περίπου 700 εκ. ευρώ, που αποτέλεσαν την δόση που πλήρωσε το Σάββατο η Ελλάδα στο ΔΝΤ.

Όπως, αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιοηγράφος Δήμος Βερύκιος ( τις αποκαλύψεις αυτές διασταυρώσαμε και επιβεβαιώσαμε κι εμείς από δικές μας πηγές ), ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε το πρωί του Σαββάτου 9/5 με την καγκελάριο της Γερμανίας και της εξέφρασε την πιθανότητα να μη πληρωθεί η δόση προς το ΔΝΤ που ήταν καθορισμένη για τη Δευτέρα  11/5, καθώς προτεραιότητα της Ελληνικής κυβέρνησης είναι πρωτ' απ' όλα οι πληρωμές στο εσωτερικό της χώρας. Τότε η κ. Μέρκελ απορημένη τον ρώτησε αν έχει μιλήσει με τον κ. Στουρνάρα, καθώς υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος αυτός ο λογαριασμός, που βέβαια προέρχεται από χρήματα του ίδιου του ΔΝΤ και για τα οποία γνώριζε βέβαια ο διοικητής της Τράπεζας, η ίδια η κ. Μέρκελ και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Σαμαράς.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σειρά του... έπεσα από τα σύννεφα αφού όχι μόνο δεν γνώριζε για την ύπαρξη αυτών των χρημάτων, αλλά όλες τις προηγούμενες μέρες ο κ. Στουρνάρας επέμενε η Ελληνική κυβέρνηση να χρησιμοποιήσει τα αποθεματικά των δημόσιων ταμείων για την αποπληρωμή της συγκεκριμένης δόσης, αφού δεν υπήρχε με άλλο τρόπο η απαραίτητη ρευστότητα από άλλους πόρους.

Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό και με το e mail που αποκάλυψε η " Εφημερίδα των Συντακτών ", το οποίο προέρχεται από στενό συνεργάτη του κ. Στουρνάρα και μιλάει για υπονόμευση από πλευράς του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στο έργο της Ελληνικής κυβέρνησης, σίγουρα προμηνύει εξελίξεις.

Αμέσως μετά τη συνομιλία με την Άγκελα Μέρκελ ο κ. Τσίπρας μίλησε με τον Γιάννη Στουρνάρα και συννενοήθηκαν ώστε τα 700 εκ. ευρώ αυτού του λογαριασμού να δοθούν για τη δόση του ΔΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου