Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Μαΐου 18, 2015

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

                      Ξεκινούν τη Δευτέρα οι πανελλαδικές εξετάσεις

Με την πολιτιστική μας κληρονομιά έχει σχέση το θέμα της Έκθεσης ( Νεοελληνική γλώσσα) των Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκίνησαν σήμερα. Αναμενόμενο θα λέγαμε εμείς, παρόλο που δεν είμαστε εκπαιδευτικοί, καθώς σήμερα Δευτέρα 18 Μαϊου είναι η Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων.

Συγκεκριμένα, το θέμα αναλυτικά τέθηκε ως εξής: " Σε ομιλία που θα εκφωνήσετε σε ημερίδα του Δήμου σας με θέμα " Προστασία και αξιοποίηση της πολιτισμικής μας κληρονομιάς ", να εκθέσετε τις απόψεις σας ( 500-600) λέξεις σχετικά με α) τους λόγους για τους οποίους πρέπει το ευρύ κοινό να πλησιάσει και να γνωρίσει τους χώρους και τα μνημεία της πολιτισμικής μας κληρονομιάς και β) τις δραστηριότητες με τις οποίες οι πολίτες και ειδικότερα οι νέοι θα εξοικειωθούν με αυτά.

Από το πρωί  105.000 υποψήφιοι προσήλθαν στα θρανία και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα, διεξάγονται κανονικά οι εξετάσεις.

Στα θρανία βρίσκονται το πρωί της Δευτέρας 18 Μαΐου οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων που καλούνται να δώσουν τα δυνατά τους στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.
Με χαμόγελα, αλλά και άγχος οι τελειόφοιτοι των Γενικών Λυκείων ρίχτηκαν στη «μάχη» των πανελληνίων εξετάσεων.

Χωρίς προβλήματα διεξάγονται μέχρι στιγμής οι εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η αγωνία των υποψηφίων βρίσκεται στο «κόκκινο», ενώ δεκάδες γονείς περιμένουν καρτερικά έξω από τα εξεταστικά κέντρα τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου