Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Μαΐου 13, 2015

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ?-ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

     Πληροφορίες για διάγγελμα Τσίπρα - Media
Έντονη φημολογία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες γαι διάγγελμα του πρωθυπουργού προς τον Ελληνικό λαό σήμερα το βράδυ.

Όπως έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει το η κυβέρνηση και θα συζητηθούν όλα τα φλέγοντα θέματα, καθώς και οι εξελίξεις από τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Θα πρέπει να είναι ενήμεροι όλοι στην κυβέρνηση για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς και να ανταλλάξουν όλοι μεταξύ τους απόψεις ώστε στο τέλος να υπάρξει σύμπνοια. οι "κόκκινες γραμμές " όπως δείχνουν τα πράγματα πρέπει να παραβιαστούν αν θέλουμε μία συμφωνία με τους εταίρους που επιμένουν σθεναρά για μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς και για αύξηση φορολογίας και ΦΠΑ.

Έτσι, αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή να συνεδριάσει εκ νέου σήμερα η κυβέρνηση, η οποία βέβαια συνεδρίασε και χθες,  για να μην υπάρχουν εκκρεμότητες πριν ο πρωθυπουργός εξαγγείλει το διάγγελμά του στον ελληνικό λαό που θα τον πληροφορεί για όλα όσα διαδραματίζονται στις διαπραγματεύσεις όλο αυτό το διάστημα. Προς στιγμήν, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να προβεί σε δημοψήφισμα και γι΄αυτό όπως διαρρέουν κύκλοι από την κυβέρνηση θέλει να ενημερώσει για όλα τον Ελληνικό λαό.
 
Σε αυτό το διάγγελμα, θα περιλαμβάνονται με σαφήνεια οι αποφάσεις του πρωθυπουργού ώστε να γίνουν κατανοητές και έξω και μέσα. Θα είναι ξεκάθαρο ότι οι λεγόμενες "κόκκινες γραμμές" δεν πρόκειται να σπάσουν. Περιμένουμε, λοιπόν να δούμε αν τις επόμενες ώρες ανακοινωθεί αυτή η εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου