Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Φεβρουαρίου 02, 2016

Η ΜΠΟΓΚΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ-ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΙΣΕΛΝΤΟΡΦ

                      Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο παναγιωτησ γκιωνησ
Χωρίζουν στο τέλος της; αγωνιστικής περιόδου Μπορούσια και Παναγιώτης Γκιώνης και ο Έλληνας αθλητής ήδη έχει οργανώσει το επόμενο βήμα της καριέρας του. Όπως έγινε γνωστό, ο Γκιώνης υπόγραψε ήδη να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπογκόρια από τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Μετά από τις ομάδες σε Γαλλία και Γερμανία, η Μπογκόρια θα είναι η 6η στη σειρά ξένη ομάδα στην οποία θα αγωνιστεί από το 2001 και μετά όπου κάνει διεθνή καριέρα.
Ο Έλληνας διεθνής του πινγκ-πονγκ, χώρισε φιλικά με τη Μπορούσια Ντισελντορφ , μετά από την απόφαση των Γερμανών να κινηθούν διαφορετικά στη συνεργασία τους με ξένους αθλητές. Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου της ομάδας, πριν ακόμα από την αλλαγή του χρόνου η διοίκηση εξήγησε στον 36άχρονο άσο ότι θέλει πλέον να έχει μεγάλα χρονικά διαστήματα τους ξένους αθλητές στο Ντίσελντορφ, ώστε ο προπονητής να δουλεύει μαζί τους στο αθλητικό κέντρο. Τον ρώτησε αν μπορεί να το κάνει αυτό τουλάχιστον για τις μισές ημέρες του χρόνου, αλλά πήρε την απάντηση ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Ο αθλητής μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης της επόμενης ομάδας του και αφού δέχτηκε επίσης προτάσεις από τη Γαλλία και τη Γερμανία κατέληξε στην Μπογκόρια.
Το συμβόλαιό του αρχίζει τον προσεχή Σεπτέμβριο και τελειώνει τον Ιούνιο του 2017. Τον Σεπτέμβριο αρχίζει και το πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας, η λεγόμενη Σούπερ Λίγκα, όπου μετέχουν 12 ομάδες και (όπως στην Μπουντεσλίγκα) μετά τα ματς των δύο γύρων γίνονται πλέι οφ.
Όπως δήλωσε ο ίδιος ο Έλληνας αθλητής: «Με προσέγγισαν διάφορες ομάδες, αλλά αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση της Μπογκόρια επειδή οι άνθρωποί της έδειξαν ότι με θέλουν πολύ κι επειδή το πολωνικό πρωτάθλημα είναι σε άνοδο και συγκεντρώνει πολλούς δυνατούς αθλητές από την Ασία και την Ευρώπη. Τα στελέχη της Μπογκόρια δέχτηκαν ό,τι ζήτησα, είχα μία πολύ καλή πρώτη συνεργασία με τον προπονητή και συνάντησα απόλυτα επαγγελματική συμπεριφορά. Θέλησα έτσι να δοκιμάσω ένα νέο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι ειδικά τα παιχνίδια με τους Ασιάτες θα με βοηθήσουν», 
Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες απο παναγιωτησ γκιωνησ
Ακόμη, όσο αφορά τη θητεία του στη Μπορούσια, ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2013 τόνισε: «Έζησα πολύ σημαντική εμπειρία σ’ ένα από τα δυνατότερα κλαμπ της Ευρώπης, όμως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν. Τα δύο χρόνια, που θα συμπληρωθούν σε λίγο καιρό, είναι από τα καλύτερα της καριέρας μου και μακάρι να κλείσω μ’ ένα ακόμα πρωτάθλημα στην Μπουντεσλίγκα. Πήραμε τρεις τίτλους, είχαμε οικογενειακό κλίμα, υπέροχο κοινό και είχα την τύχη να είμαι συμπαίκτης μ’ έναν αθλητή-σταρ, όπως είναι ο Τίμο Μπολ. Τους καταλαβαίνω γι’ αυτά που ζήτησαν φέτος, απλά δεν μπορούσα ν’ ακολουθήσω».
Η Μπορούσια δημοσίευσε στοιχεία για τα αγωνιστικά πεπραγμένα του Γκιώνη στην τελευταία διετία και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι με τη φανέλα της έχει έως τώρα 43 νίκες σε 70 ματς, ότι βρέθηκε μέχρι και στο νούμερο 18 της παγκόσμιας κατάταξης και ότι κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Τοπ 16. Επίσης, θύμισε σημαντικές νίκες του (όπως στον πρώτο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Ρώσο Αλεξέι Σμιρνόφ) 
ΠΗΓΗ:sportsland.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου