Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Φεβρουαρίου 21, 2016

ΛΟΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ-ΛΟΓΙΑ " ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ " ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ-ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ

 Για άλλη μια φορά φιλοξενώ σε αυτό το blog λόγια γραμμένα από τον Γιώργο Μαυρίδη στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, γιατί πραγματικά μιλάνε στην καρδιά μου, με εκφράζουν και θεωρώ ότι για όλους μας αποτελούν " γροθιά στο στομάχι ". 
Ο παρουσιαστής του World party, είναι ένας άνθρωπος που προσωπικά δε γνωρίζω, αλλά τον εκτιμώ για το τρόπο που κινείται στο χώρο της show biz, για τις απόψεις του πάνω σε σοβαρά θέματα που είναι πάντα τεκμηριωμένες και για την ευγένεια που βγάζει σαν άνθρωπος. Ακόμη, διαβάζοντας και κομμάτια από την προσωπική του ζωή, νιώθω ότι οι εμπειρίες της ζωής του και το " ανοιχτό" μυαλό του δημιούργησαν και όλη αυτή τη σοβαρότητα ( και όχι σοβαροφάνεια γιατί έχει εξαίρετο χιούμορ και είναι πλακατζής από ότι όλοι γνωρίζουμε ) του χαρακτήρα του και την ποιότητα των λόγων του.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε και ας προβληματιστούμε όλοι από αυτά:
«Ο θάνατος είναι ίδιος για όλους.
Ο θάνατος δείχνει ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι.
Ο θάνατος δεν λογαριάζει ποιος είσαι και τι κάνεις.
Είναι εκεί και μας περιμένει όλους, δεν κάνει διακρίσεις, δεν μετράει τούς φίλους σου, την οικογένεια σου.
Ο θάνατος δεν εξαγοράζεται, δεν μετράει χρήματα, φήμη, δόξα.
Ο θάνατος έρχεται απλά για να επιβεβαιώσει την ίδια την Ζωή.
Μια Ζωή που την σπαταλάμε σε πράγματα ανούσια, μια Ζωή που δεν σου χαρίζει χρόνο, δεν σου κάνει την χάρη να γυρίσεις πίσω τον χρόνο να αλλάξεις τα λάθη σου.
Η Ζωή σού δίνει αυτό το απίστευτο συναίσθημα της αγάπης και εσύ την χαραμίζεις απλόχερα στο μίσος.
Στην απώλεια της Ζωης, το πένθος είναι σιωπηλό, δεν θέλει πολλά λόγια, θέλει σκέψη, θέλει να κλείσεις τα μάτια για ένα λεπτό και να σκεφτείς τι κάνεις εσύ για να αλλάξεις αυτό που σε τρώει και δε σε αφήνει να χαρείς, να αγαπήσεις.
Το να αγαπάς είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο είναι να σταματήσεις να μισείς, να δώσεις ένα τέλος σ αυτό που τρώει τα σωθικά σου.
Άνθρωποι χάνονται κάθε μέρα και δεν γυρίζουν πίσω, αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις.
Αυτό που μπορείς να αλλάξεις είναι τον τρόπο που τούς συμπεριφέρεσαι όσο ζούνε.
Ας σταματήσουμε να κάνουμε τους γύρω μας δυστυχισμένους, δεν χρειάζεται να τους κάνουμε ευτυχισμένους, απλά ας μην κάνουμε στον άλλο αυτό που δεν θα θέλαμε να μας κάνει.
Ας σταματήσουμε να διορθώνουμε ο ένας τον άλλον, να κρίνουμε, να κράζουμε, επειδή απλά δεν μας άρεσε κάτι που έκανε.
Ας προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα δικά μας λάθη και όχι των άλλων.
Γιατί πολύ απλά η Ζωη είναι σύντομη και ο θάνατος είναι εκεί και μας περιμένει όλους και δεν ξεχωρίζει αν είσαι ευτυχισμένος η δυστυχισμένος,γνωστός η άγνωστος.
Το βράδυ πριν κοιμηθείς μόνο εσύ ξέρεις τι γυρίζει μέσα στο κεφάλι σου.
Συλλυπητήρια σε όλη την Ελλάδα, σήμερα εθαψε ενα νέο παιδί που αγαπήθηκε γιατί τραγουδουσε ωραία και μισηθηκε γιατί δεν τραγουδουσε ωραία…
Οσο περίεργο και αν σου ακούγεται αυτή είναι η αλήθεια φιλε μου, σήμερα εθαψες την τωρινή εικόνα της κοινωνιας που ζούμε.
“Συλλυπητήρια σε όλους μας “».

ΠΗΓΗ: mad.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου