Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 10, 2016

ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΤΗΣ ΝΤΕΝΙΑΣ ΠΑΡΑΣΧΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

     Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η Ντένια στη Βοστώνη για θεραπεία
Εμπλοκή παρουσιάστηκε ξαφνικά με την διακομιδή της Ντένιας Παράσχη, της νεαρής κοπέλας από τη Ζάκυνθο που συγκίνησε και κινητοποίησε όλη της Ελλάδα για βοήθεια μόλις μαθεύτηκε ότι πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά.
Σύμφωνα με το ermisnews.gr, το ταξίδι της διακομιδής του έχει εξελιχθεί σε θρίλερ. Αυτή τη στιγμή η κοπέλα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου μεταφέρθηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες όλων των πλευρών, μέχρι να έρθει η ώρα να φύγει για το εξειδικευμένο νοσοκομείο της Βοστώνης.  
Μόνο που η Ντένια Παράσχη μέχρι αργά χθες το βράδυ βρισκόταν στο νοσοκομείο των Αθηνών, ενώ το προγραμματισμένο ραντεβού στο νοσοκομείο της Βοστώνης είναι για την Πέμπτη, δηλαδή 36 ώρες από σήμερα, εφόσον συνεκτιμηθεί η διαφορά της ώρας.
Μετά από ενέργειες του Σταύρου Κοντονή είχε διατεθεί από χθες το πρωθυπουργκό αεροσκάφος για την μεταφορά της 28χρονης κοπέλας, αλλά για πολλές ώρες χθες υπήρχαν προβλήματα, όσον αφορά την διάθεση εκ μέρους του ΕΟΠΠΥ του απαραίτητου εξοπλισμού και της ιατρο-νοσηλευτικής φροντίδας κατά την πτήση. συνοδείας.
Κι ενώ είχαν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι η Ντένια θα είχε φύγει από την Αθήνα χθες το βράδυ η πτήση αναβλήθηκε για σήμερα το πρωί με την ελπίδα πάντα ότι θα ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια.
Αιτία γι αυτό η άρνηση του θεράποντος ιατρού του νοσοκομείου της Αθήνας να υπογράψει την αεροδιακομιδή στις ΗΠΑ, ενώ υπάρχει και συγκατάβαση του νοσοκομείου ότι η συγκεκριμένη επέμβαση μπορεί να γίνει στο καρδιοχειρουργικό κέντρο της Αθήνας.
ΠΗΓΗ: ermisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου