Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιουλίου 26, 2014

ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ-ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ

;Όσοι τύχαινε μέσα από τη διαδρομή που είχαμε στην αθλητική δημοσιογραφία να γνωρίζαμε προσωπικά τον Τάκη Μπαλτάκο, πραγματικά πέσαμε από... τα σύννεφα όταν μάθαμε ότι κατάφερε αυτός ο ευφυής άνθρωπος να " παγιδευτεί " από τον Κασιδιάρη. 
Όταν, έμαθα ότι ο Βασίλης Καπερνάρος ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, άρχισα να βλέπω λίγο πιο μακρυά και να φτιάχνω σενάρια με το φτωχό μυαλό μου, παίρνοντας σαν βάση το δεδομένο που έχει να κάνει με την εκτίμηση που χαίρει στους κύκλους της δικηγορίας ο κ. Μπαλτάκος αφού είναι ένας αξιόλογος και άκρως επιτυχημένος δικηγόρος. Μετά, όμως και από την παρακάτω είδηση, νομίζω ότι ... το κουβάρι αρχίζει να ξετυλίγεται.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της newsbeast.gr, σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας βρέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής ο πρόεδρος της Νέας Μέρας, Χρήστος Ζώης, ο πρώην γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος και τον αποχωρήσας από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Βασίλης Καπερνάρος.

Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό ακούγεται όλο και περισσότερο ότι προτίθενται να προχωρήσουν στη δημιουργία κόμματος δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, που θα συγκεντρώσει όλους τους απογοητευμένους ψηφοφόρους της αλλά και θα ανακόψει από τη Χρυσή Αυγή, συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες το φθινόπωρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου