Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Ιουλίου 18, 2014

ΤΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΠΙΒΑΤΗ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ BOEING

                        

Κάποιες φορές αυτά που γράφει η ζωή δε μπορεί να τα φτάσει ούτε και το πιο ευφάνταστο σενάριο.
Χαμός γίνεται στο διαδύκτιο τις τελευταίες ώρες μετά το προφητικό μήνυμα ενός επιβάτη του μοιραίου  Boeing των Μαλαισιανών Αερογραμμών που λίγο πριν ξεκινήσει την πτήση του ανέβασε από το αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ στο λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία του αεροπλάνου στο οποίο επρόκειτο να επιβιβαστεί γράφοντας με μία δόση χιούμορ "Σε περίπτωση που εξαφανιστεί, δείτε πως ήταν..."
Ο Ολλανδός επιβάτης τράβηξε τη φωτογραφία στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ, λίγη ώρα πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με τη σύζυγό του.
Τώρα όσο αφορά την πτώση του αεροπλάνου, κανείς δε γνωρίζει από που προήλθε. Όλος ο κόσμος " πάγωσε " στο άκουσμα της είδησης και περισσότερο με την ιδέα ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να χτυπήθηκε από Ρώσους ή Ουκρανούς στα πλαίσια ανταλλαγής πυρών ή γιατί κάποιοι τρομοκράτες θέλησαν να στείλουν κάποιο μήνυμα.
Πάντως, μέχρι εκείνη την ώρα που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, το πλήρωμα δεν είχε ενημερώσει για κάποιο πιθανό τεχνικό πρόβλημα. Έτσι, άδικα 280 επιβάτες και 15μελές πλήρωμα έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου