Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Ιανουαρίου 04, 2016

ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ


Λέσβος


Εκατοντάδες ακτιβιστές από όλο τον κόσμο ξεκίνησαν εκστρατεία για να απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης στους Έλληνες που άνοιξαν την αγκαλιά τους υποδεχόμενοι χιλιάδες πρόσφυγες. Οι ακτιβιστές ξεκίνησαν να συγκεντρώνουν σχετικές υπογραφές από το διαδίκτυο, ώστε ο Ελληνικός λαός να συμπεριληφθεί στους υποψήφιους για το Νόμπελ Ειρήνης..
Ποιoς μπορεί, για παράδειγμα, να ξεχάσει την εικόνα από τη Λέσβο με τις τρεις γιαγιάδες που ταΐζουν με μπιμπερό σε ένα παγκάκι ένα μωρό προσφυγόπουλο σαν αυτό να είναι το εγγονάκι τους;
Οι κάτοικοι της Λέσβου, αλλά και όλης της Ελλάδας καθημερινά προσφέρουν βοήθεια σε αυτούς τους ανθρώπους που φεύγουν από τον πόλεμο για να περάσουν μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη.
Μόλις, χθες οι κάτοικοι του χωριού Λαγυνά Σουφλίου πρόσφεραν ζεστασιά σε πρόσφυγες που ταλαιπωρούνταν μέσα στο χιόνι. Στις 9.30 το πρωί ομάδα Σύριων προσφύγων έφτασαν με τα πόδια στη πλατεία του χωριού όπου οι κάτοικοι τους οδήγησαν στην εκκλησία και τους πρόσφεραν φαϊ. Αμέσως μετά τους οδήγησαν σε κάποιο κέντρο φύλαξης.

Συγκινητική υποδοχή προσφύγων στο χιονισμένο Σουφλί - Κάτοικοι και αστυνομικοί βοήθησαν τους 40 πρόσφυγες (Video) - Media

Δείτε σχετικό βίντεο:




ΠΗΓΗ: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου