Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Ιανουαρίου 30, 2016

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΛΕΚΟΥ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ



Σε πολύ δεινή θέση βρίσκεται, πλέον η κυβέρνηση, καθώς η Ελλάδα κάθε μέρα που περνάει βρίσκεται σε καθεστώς ομηρίας από πολλές διαφορετικές ομάδες ανθρώπων.

Η οικονομική κρίση, οι πιέσεις των δανειστών και το πρόβλημα του μεταναστευτικού οδηγούν σε κρίση αξιών και ιδεολογιών πάνω στην οποία ακραία στοιχεία, αλλά και ομάδες επαγγελματιών πατούν για να θέσουν-ο καθένας από την πλευρά του-τη χώρα σε ομηρία.

Πριν λίγες ώρες μία ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού αγώνα, πέταξαν έξω από το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη 10 βόμβες μολότοφ, οι οποίες προκάλεσαν φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων ήταν της προσωπικής φρουράς του Υπουργού. Εκείνη την ώρα ο κ. Φλαμπουράρης ήταν εντός της οικείας του, η οποία βρίσκεται στα Εξάρχεια. Η γύρω περιοχή αμέσως αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες στο κέντρο της Αθήνας και των γύρω περιοχών έχουν εμφανιστεί πολλά ακροδεξιά στοιχεία που κάνουν περιπολίες, κάτι το οποίο δημιουργεί έντονο προβληματισμό. Αν σε όλα αυτά βάλουμε τις συχνές επιθέσεις των αντιεξουσιαστών το τελευταίο διάστημα, τους αγρότες που έχουν κλείσει τους δρόμους και οι απανωτές πανελλαδικές απεργίες ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που έχουν αναγγελθεί, τα περιθώρια στενεύουν για την κυβέρνηση.
Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίες μέρες εντείνονται οι πληροφορίες ή οι φήμες, αν θέλετε για παραίτηση κυβέρνησης Τσίπρα και ανάληψη καθηκόντων από οικουμενική.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου