Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Οκτωβρίου 15, 2014

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΕΡΒΙΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ

                         Σερβία-Αλβανία
Το διπλωματικό επεισόδιο που ξέσπασε ανάμεσα σε Σερβία και Αλβανία κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των εθνικών ομάδων των δύο χωρών στο Βελιγράδι, φαίνεται ότι παίρνει σοβαρές προεκτάσεις, καθώς συνελήφθη ο αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού Όλσι Ράμα.
Συγκεκριμένα, στο 41ο λεπτό, εθεάθη πάνω από τον αγωνιστικό χώρο ένα τηλεχειριζόμενο ιπτάμενο αεροπλανάκι, από το οποίο κρεμόταν λάβαρο όπου απεικονιζόταν ο χάρτης της μεγάλης Αλβανίας.
Ο διαιτητής διέκοψε αμέσως τον αγώνα, περιμένοντας να πέσει το ιπτάμενο αντικείμενο. Μετά από μερικά λεπτά, ένας Σέρβος ποδοσφαιριστής έπιασε το σχοινί που κρεμόταν από το λάβαρο και το κατέβασε με σκοπό να το απομακρύνει από τον αγωνιστικό χώρο. Οι Αλβανοί ποδοσφαιριστές έτρεξαν προς το μέρος του και προσπάθησαν να του το πάρουν. Άρχισαν διαπληκτισμοί, ενώ μία ομάδα φιλάθλων εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Κάποιος απ αυτούς γρονθοκόπησε έναν Αλβανό ποδοσφαιριστή και ο διαιτητής ζήτησε από τους παίκτες των δύο ομάδων να μπουν στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι διεκόπη οριστικά.
Η σερβική αστυνομία συνέλαβε τον Όλσι Ράμα, αδερφό του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, στην εξέδρα των επισήμων, όπου καθόταν αντιπροσωπεία από την Αλβανία  και όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση της Σερβίας, υπάρχοτυν βάσιμες υποψίες ότι ο Όλσι Ράμα προκάλεσε το επεισόδιο.
ΠΗΓΗ:koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου