Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Οκτωβρίου 30, 2014

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ EURO-ASIA ALL STARS CHALLENGE

                            
Στην Κίνα βρίσκεται από χθες, ο Παναγιώτης Γκιώνης όπου θα συμμετάσχει στο Euro-Asia All Stars Challenge, δηλαδή το ετήσιο τουρνουά που διεξάγεται από το 2009 και αγωνίζεται η Μικτή Ευρώπης κόντρα στην Μικτή Ασίας.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το διήμερο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο Ζανγκ Για Γκανγκ.  Ο Γκιώνης συμπεριλήφθηκε στην 5άδα της γηραιάς ηπείρου χάρη στην πολύ υψηλή του θέση στον πίνακα αξιολόγησης (9η) και μάλιστα θα είναι το νούμερο 2 της ομάδας! Μετέχει πρώτη φορά σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση και θα μπορεί να υπερηφανεύεται και για το γεγονός ότι θα έχει παρουσία σε όλες σχεδόν τις διεθνείς διοργανώσεις, που συγκεντρώνουν κορυφαία ονόματα του χώρου. Τον Φεβρουάριο έκανε επίσης την παρθενική του συμμετοχή στο Europe Cup (πρώην ΤΟΠ 12), την περασμένη εβδομάδα έγινε το ίδιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τώρα θα βρεθεί στη …χώρα του πινγκ πονγκ για έναν αγώνα με μεγάλη προβολή και απήχηση. Μεγάλη τιμή για τον ίδιο, αλλά και για την χώρα μας που θα έχει έναν αθλητή στη Μικτή Ευρώπης
«Πάντα είναι ευχάριστο να καλείσαι σε τέτοιες διοργανώσεις, όπου βρίσκεται η αφρόκρεμα του αθλήματος. Αυτό δείχνει ότι έχεις διάρκεια και κάνεις σωστά βήματα στην καριέρα σου. Χαίρομαι πολύ που θα λάβω μέρος και σε αυτή την εκδήλωση κι ελπίζω να δώσω δύο καλά ματς», δήλωσε ο Γκιώνης λίγο πριν αναχωρήσει από την Αθήνα και συμπλήρωσε: «Φαντάζομαι ότι δεν κρύβουν άγχος οι συγκεκριμένοι αγώνες, αφού δεν είναι και αξιολογημένοι για τη διεθνή κατάταξη. Το κακό είναι ότι δεν είμαστε πλήρεις στη μικτή Ευρώπης, πάμε με μία σύνθεση, που υστερεί σαφώς από αυτή της Ασίας. Λείπουν παίκτες όπως ο Μπολ, ο Σαμσόνοφ, ο Οβτσάροφ και είμαστε χειρότεροι σε σχέση  με τους αντιπάλους μας. Τέλος πάντων, θα είναι σαν γιορτή για το άθλημα, θα έχει πολύ κόσμο και θα κοιτάξω να το απολαύσω». Μαζί με τον 34χρονο αθλητή μεταβαίνει στην Κίνα ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Μανώλης Κολυμπάδης, ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου