Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Απριλίου 28, 2015

ΜΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΤΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ

                        
Με καθυστέρηση οκτώ ετών μετά τη μεγάλη πυρκαγιά, που αφάνισε μεταξύ άλλων το ελατόδασος της Πάρνηθας, ξεκίνησε η κτηματογράφηση των ακινήτων στους δήμους που συνορεύουν με τον σημαντικότερο ορεινό όγκο της Αττικής.
Εδώ και δεκαετίες συνεταιρισμοί, αλλά και ιδιώτες έχουν εκχερσώσει και καταπατήσει σημαντικές εκτάσεις του Δημοσίου, ενώ τα τελευταία χρόνια εικάζεται ότι έχουν καταπατηθεί και εκτάσεις που προηγουμένως ήταν δάσος και μετά τις φωτιές τις εκμεταλεύτηκαν επιτήδειοι.
Εως τις 27 Οκτωβρίου, οι ιδιοκτήτες σε Αυλώνα, Αφίδνες, Μαλακάσα, Πολυδένδρι, Οινόφυτα, Δερβενοχώρια και Τανάγρα, οφείλουν να δηλώσουν τα ακίνητά τους, υποβάλλοντας τα συμβόλαια κτήσης.
Η διοίκηση του Κτηματολογίου ανακοίνωσε χθες ότι παρατείνεται έως τις 2 Ιουνίου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για τους καλλικρατικούς Δήμους Εδεσσας και Αλμωπίας.
Επιπλέον, οι ιδιοκτήτες σε 11 δήμους της Αττικής (Ασπρόπυργο, Μάνδρα, Ιλιο, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Αλιμο, Ελληνικό, Μοσχάτο, Ταύρο, Δάφνη και Υμηττό) πρέπει να ελέγξουν τα αποσπάσματα των κτηματολογικών διαγραμμάτων που τους έχουν αποσταλεί και, αν διαπιστώσουν λάθη, να υποβάλουν διορθωτική δήλωση έως τις 30 Ιουνίου 2016.
ΠΗΓΗ:stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου