Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Κυριακή, Αυγούστου 17, 2014

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΤΣΑΤΟΥΜΑΣ

                              «Ασημένιος» ο Τσάτουμας στη Ζυρίχη!
Ένα ασημένιο μετάλλιο μας φύλαγε η τελευταία μέρα του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου που διεξήχθει στη Ζυρίχη. Πριν λίγη ώρα ο Λούης Τσάτουμας με ένα άλμα στα 8.15 μ. πήρε τη δεύτερη  θέση στο άλμα εις μήκος και κρέμασε το αργυρό μετάλλιο στο στήθος, το δεύτερο για την Ελλάδα μας σε αυτό το πρωτάθλημα (μετά από την Κατερίνα Στεφανίδη που πήρε το αργυρό στο άλμα επί κοντώ).
Ο Μεσσήνιος αθλητής αποτελούσε πάντα στους μεγάλους αγώνες μία ελπίδα της χώρας μας για μετάλλιο, αλλά συνήθως το άγχος τον οδηγούσε σε άκυρα άλματα και το μετάλλιο φάνταζε όνειρο απατηλό. Φαίνεται, όμως πως φέτος ήταν πανέτοιμος για τη μεγάλη νίκη από όλες τις πλευρές.
 Τα τελευταία χρόνια αποτελούσε πάντα μία από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής ομάδας σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Κι ενώ ο ίδιος καθόλη τη διάρκεια της σεζόν ήταν σταθερός στα άλματά του, στον κρίσιμο αγώνα «χτυπούσε» η κατάρα των άκυρων και ο Μεσσήνιος άλτης έμενε εκτός.
Ο Γκρεγκ Ράδερφορντ, ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος με άλμα στα 8.29 μ., ενώ τη τρίτη θέση πήρε ο Γάλλος Καφετιέν Γκομίς με το τελευταίο άλμα του, στα 8.14μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου