Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Αυγούστου 12, 2014

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ROBIN WILLIAMS-ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ

                           

Ένας από τους λίγους πολύ καλούς ηθοποιούς του Χόλυγουντ και από αυτούς που δεν απασχόλησαν τον κόσμο με σκάνδαλα και άλλα συναφή τερτίπια, ο Robin Williams, βρέθηκε νεκρός χθες στο σπίτι του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο ιατροδικαστής μίλησε για " αυτοκτονία από ασφυξία". 

Ο 63χρονος ηθοποιός πάλευε με την κατάθλιψη τα τελευταία χρόνια και πρόσφατα είχε ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.    Η γυναίκα του τον είδε ζωντανό στο σπίτι τους την Κυριακή το βράδυ. Το επόμενο πρωί τηλεφώνησε στην αστυνομία λέγοντας πως ο σύζυγός της δεν ανέπνεε. 

Ήταν γνωστός για τις ταινίες: Καλημέρα Βιετνάμ (Good Morning Vietnam, 1987), Ο Κύκλος των Χαμένων Ποιητών (Dead Poets Society, 1989), Ο βασιλιάς της μοναξιάς (The Fisher King, 1991), Η Κυρία Ντάπφαϊρ (Mrs. Doubtfire, 1993) και Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ (Good Will Hunting, 1997).  

Λίγες ώρες μετά η κόρη του Ζέλντα τον αποχαιρέτησε με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα και συγκεκριμένα με ένα απόσπασμα από τον " Μικρό Πρίγκηπα":


Το κείμενο γράφει: «Εσύ- εσύ μόνο θα έχεις τα αστέρια όπως κανένας άλλος δεν τα έχει. Σε ένα από αυτά θα ζω. Σε ένα από αυτά θα γελώ. Και έτσι όταν το βράδυ θα κοιτάς τον ουρανό θα είναι σαν όλα τα αστέρια να γελούν. Εσύ, μόνο εσύ θα έχεις τα αστέρια που μπορούν να γελούν.

Και αμέσως μετά πρόσθεσε η θυγατέρα του Ρόμπιν Γουίλιαμς «Σε αγαπώ. Μου λείπεις. Θα συνεχίσω να σε ψάχνω.»

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου