Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Δευτέρα, Αυγούστου 25, 2014

ΚΑΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ

                            mpergk
Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα για τον Μάρκους Μπέργκ και κατ' επέκταση για τον Παναθηναϊκό. 
Ο Σουηδός παίκτης στο 54' του αγώνα με το Λεβαδειακό βρέθηκε στο έδαφος μετά από σπρώξιμο αντιπάλου με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κλείδας. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε το πρόβλημά του και τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ η αποκατάστασή του θα πάρει περίπου 2,5 μήνες.
Ο 28χρονος παίκτης, σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Σουηδίας, τόνισε ότι κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι θα έχει κάτι σοβαρό, γιατί την ώρα που έπεφτε στο έδαφος άκουσε ένα κρακ: " Έτρεχα κι ένιωσα τον αμυντικό στην πλάτη μου. Με έσπρωξε κι έπεσα πάνω στον ώμο μου. Αμέσως άκουσα το "κρακ" και κατάλαβα ότι κάτι έχω σπάσει "
Δυστυχώς, το γεγονός αυτό επισκίασε ακόμη και την ισοπαλία που πήρε ο Παναθηναϊκός ( καθόλου θετικό αποτέλεσμα ), αλλά και όλη την πρώτη αγωνιστική. Ο Μπέργκ είναι ένα παίκτης-κόσμημα για τα Ελληνικά ( και όχι μόνο ) γήπεδα. Βέβαια, αυτός ο τραυματισμός του φέρνει εξελίξεις και στα μεταγραφικά αφού τώρα οι " πράσινοι " πρέπει να προσανατολιστούν στην αγορά ενός καθαρόαιμου επιθετικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου