Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 12, 2015

" ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ" ΔΗΛΩΣΕ Ο ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

                                 Αποτέλεσμα εικόνας για μπαλτακος

Έναν ένθερμο, μη αναμενόμενο υποστηρικτή βρήκε ο Αλέξης Τσίπρας στο πρόσωπο του Τάκη Μπαλτάκου. 
Ο γνωστός δικηγόρος και πρώην γ.γ. του υπουργικού συμβουλίου Τάκης Μπαλτάκος, τάχθηκε υπέρ του τρόπου που διαπραγματεύεται η Ελληνική κυβέρνηση και δήλωσε θαυμαστής της.

Συγκεκριμένα, τόνισε: «Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που κάνει η κυβέρνηση, με την οποία φυσικά εγώ είμαι εχθρικός σε όλα τα άλλα, το ξέρετε αυτό, αλλά δεν μπορώ όταν παίζει η Ελλάδα και όταν κάποιος ιδρώνει τη φανέλα με το εθνόσημο, δεν μπορώ παρά να στέκομαι προσοχή. Ο κ. Τσίπρας ιδρώνει τη φανέλα»
 
Όπως είπε, η Ελλάδα πρέπει να πιέσει τη Γερμανία με τον φόβο της κατάρευση της Ευρώπης:
 
«Εμείς παίζουμε στα ζάρια την Ελλάδα και οι Γερμανοί παίζουν στα ζάρια την Ευρώπη. Πρέπει να παίξουμε πάνω στο φόβο τους, φοβούνται περισσότερο και πολύ καλά κάνει η κυβέρνηση και φέρεται έτσι. Οι Γερμανοί φοβούνται περισσότερο, γιατί αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί ελέγχουν την Ευρώπη, ό,τι απέτυχαν να κάνουν σε δύο Παγκόσμιους Πολέμους, το έχουν επιτύχει τώρα με το ευρώ, άρα λοιπόν αυτή τη στιγμή, έχουν περισσότερο φόβο απ’ ότι εμείς. Φοβούνται το ντόμινο και την καταστροφή του ευρώ, αυτό για το οποίο αγωνίσθηκαν δεκαετίες και το έχουν επιτύχει, πιθανότατα θα διακινδυνεύσει από την τακτική που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης»

O Τάκης Μπαλτάκος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να αναγνωρίζει την αξία όσων μάχονται. Μπορείς να του καταλογίσεις πάρα πολλά κακά, αν μάλιστα έχεις διαφορετικές ιδεολογικές απόψεις. Για όσους, όμως τον γνωρίζουμε καλά ξέρουμε ότι αναγνωρίζει πάντα όσους μάχονται και επειδή έχει μια λατρεία προς την Αρχαία Σπάρτη και μία εθνικιστική άποψη όσο αφορά την Ελλάδα είμαστε σίγουροι ότι εννοεί κάθε λέξη από όσα λέει αυτή τη στιγμή, αφού πιστεύει ότι από ένα σημείο και μετά οι Έλληνες τώρα υψώνουν ανάστημα και γίνονται μπροστάρηδες ώστε η Ελλάδα να υπάρξει πλέον ως ισότιμο μέλος της Ευρώπης και όχι ως ο φτωχός συγγενής. Η απορία μας, όμως είναι μία: Γιατί όταν μέλος της πρώην κυβέρνησης και άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά δεν προσπαθούσε να κάνει τα ίδια που κάνει η σημερινή κυβέρνηση? 
Γιατί συνηγόρησε στο να ανδρωθεί η ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα?

ΠΗΓΗ:topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου