Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 19, 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ-ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΡΕΝΤΣΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΡΚΕΛ-ΤΣΙΠΡΑ

                  
Τα τελευταία νέα που έρχονται από τη Γερμανία μιλούν για αλλαγή σκηνικού και διάθεση από πλευράς των δανειστών να εξετάσουν με θετική στάση το Ελληνικό έγγραφο για παράταση της δανειακής σύμβασης.
Πριν λίγες ώρες υπήρξε τηλεφωνική επικοινανία ανάμεσα σε Μέρκελ και Τσίπρα σε καλό καΙ θετικό κλίμα. 
Αμέσως μετά, ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε για αρκετή ώρα με τον Φρανσουά Ολάντ και τον Ρέντσι από τους οποίους πήρε τη διαβεβαίωση ότι στο αυριανό Eurogroup θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την Ελληνική πλευρά για συμφωνία.
Από την άλλη το ΔΝΤ έβγαλε ανακοίνωση κατά της Γερμανικής στάσης και αναρωτιούνται οι υπεύθυνοί του για ποιο λόγο ο Σόιμπλε αρνείται να συμφωνήσει με το Ελληνικό αίτημα.
Πάντως, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg πριν από λίγο, το Βερολίνο φαίνεται να ανακαλεί την αρχική του αρνητική θέση.
Επικαλούμενο Γερμανό αξιωματούχο ο οποίος δεν θέλει να κατονομαστεί το Bloomberg δημοσιεύει ότι η πρόταση η οποία έχει κατατεθεί από την ελληνική κυβέρνηση αποτελεί βάση για διαπραγμάτευση και ότι δεν χρειάζεται να κατατεθεί εκ νέου από την Ελλάδα νέο σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου