Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Αυγούστου 19, 2015

ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΑΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ-ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ Ο ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

                         Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ

Την πρόθεση της κυβέρνησης να συνδέσει το αφορολόγητο με πληρωμές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.
Τα οφέλη αυτού του συστήματος θα είναι διπλά, γιατί πέρα από την αληθινή καταγραφή των εξόδων του κάθε ένα από εμάς, συγχρόνως θα έχουμε το τέλος των αποδείξεων αφού θα αρκεί μια βεβαίωση της τράπεζας για τις δαπάνες του κατόχου των καρτών, ενώ θα αξιοποιηθούν οι δυνατότητες που δίνει το τραπεζικό σύστημα και θα υπάρχει μεγαλύτερη ευκολία για όλους μας.

Όπως ανέφερε στον ΒΗΜΑfm, ο κ. Αλεξιάδης κάποιος που επικαλείται αφορολόγητο 9000 ευρώ το χρόνο αντί να το αποδεικνύει με «μία κούτα από χαρτάκια που φέρνει στην Εφορία» θα το κάνει με μια βεβαίωση της τράπεζάς του.

Για το ΕΝΦΙΑ ο κ. Αλεξιάδης τόνισε πως έχει καθοριστεί με οροφή το χρόνο τα 2,65 δισ. σημειώνοντας πως πρόκειται για συγκεκριμένο στόχο ενώ εκτίμησε πως μέσα στον Σεπτέμβριο τα εκκαθαριστικά θα έχουν βγει και η πληρωμή θα γίνει σε πέντε δόσεις.

Για το 2016, κατέληξε, η κυβέρνηση μελετάει πάρα πολλές αλλαγές και στο θέμα των αντικειμενικών αξιών και στην εσωτερική κατανομή του φόρου, για να γίνει πιο δίκαιος και πιο αναλογικός.

ΠΗΓΗ: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου