Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ

             Αντώνης Τσαπατάκης: Ο παραολυμπιονίκης που δάμασε τα κύματα (φωτό)

Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι ένας νέος άνθρωπος που κάποια στιγμή η ζωή του έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο. Παρόλα αυτά με το σκεπτικό ότι είναι ακόμη ζωντανός, έστω και με τα κινητικά προβλήματα που έχει, όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά δίνει και μαθήματα ζωής σε όλους εμάς.
Με μια φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε όσους αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Πάνω στο αναπηρικό του αμαξίδιο, λοιπόν ο παραολυμπιονίκης μας να κάνει surfing.
Η δύναμη της ψυχής του πολύ μεγάλη, αλλά ο Αντώνης Τσαπατάκης έχει και ένα παράπονο. Δεν γκρινιάζει, δεν το βροντοφωνάζει και γι' αυτό οι περισσότεροι από εμάς δεν το γνώριζαν. Σε συνέντευξη που έδωσε, όμως σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ τον ακούσαμε να αναφέρετε σε αυτό και γεμίσαμε θλίψη, Αυτό το παλικάρι, πριν πάθει το ατύχημα είχε περάσει και φοιτούσε στην σχολή της Αστυνομίας, όπου μετά το ατύχημα τον έδιωξαν. Όταν έχουμε σε αυτό το δημόσιο, αλλά και στην αστυνομία τόσους υπαλλήλους που κάθονται όλη την ημέρα στα γραφεία (  και ανάθεμα αν μας εξυπηρετούν όλοι αυτοί), η Ελληνική Αστυνομία έδιωξε τον Αντώνη Τσαπατάκη γιατί έμεινε ανάπηρος. 
Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που εισηγήθηκαν και πραγματοποίησαν αυτό το " έγκλημα ". 
Συγχαρητήρια στον Αντώνη Τσαπατάκη για τη στάση ζωής του και για το γεγονός ότι δεν εκμεταλεύτηκε ούτε τις διακρίσεις του ως παραολυμπιονίκης για να πετύχει μία θέση στο δημόσιο. Αυτό, όμως δε σημαίνει ότι δεν του το οφείλουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου