Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τετάρτη, Αυγούστου 05, 2015

Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΧΡΕΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΩΝ

                     Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΙΚΟΝΕς ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ

Από σήμερα οι Σλοβένιοι πολίτες θα μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για διαγραφές χρεών που είχαν πριν το 2014, εκμεταλευόμενοι ανάλογο νόμο που ψηφίστηκε πριν 20 μέρες από την Βουλή τους.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αυτόν δίνεται η δυνατότητα σε πολίτες, αλλά και Δήμους της χώρας που αδυνατούν να πληρώσουν χρέη τους σε τράπεζες, ασφαλιστικές εισφορές, αλλά και δημόσιο να τους διαγραφούν πλήρως και να κάνουν έτσι μία νέα αρχή στη ζωή τους.

Η κατάθεση των αιτήσεων αυτών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και στα μέσα του Ιανουαρίου του 2016 θα έχουν ελεγχθεί και θα έχουν οριστικοποιηθεί οι απαλλαγές.

Όπως όλοι μπορούμε να καταλάβουμε, μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν και χώρες που λειτουργούν αυτόνομα σαν κράτη και νοιάζονται για τους πολίτες τους. Σαφώς και το μεγάλο πλεονέκτημα γι΄αυτούς είναι ότι δεν είνα καταχρεωμένοι στον ευρωπαϊκό μηχανισμό και το ΔΝΤ, οπότε και κανείς δεν τους ελέγχει τι θα κάνουν σαν κυβέρνηση. Όμως, πιστέψτε με, αν τους Γερμανούς τους ενδιέφερε να... βάλουν χέρι στην Σλοβενία θα το είχαν οργανώσει το "έγκλημα" όπως έκαναν και με μας και θα τους είχαν " δέσει χειροπόδαρα" για να μη μπορούν να κάνουν αλλιώς. Βέβαια, όλο αυτό το "εργάκι" οι δανειστές μας δεν το έστησαν μόνοι τους, είχαν για συνεργούς τους ξεπουλημένους Έλληνες πολιτικούς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου