Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Παρασκευή, Αυγούστου 28, 2015

ΣΤΑ ΚΕΠ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΑ ΚΕΠ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

                 
" Κάλλιο αργά παρά ποτέ " λέει ο σοφός λαός μας και αυτό ισχύει για την απόφαση που ορίζει ότι από τα τέλη Σεπτεμβρίου οι άνεργοι θα μπορούν να λαμβάνουν τις βεβαιώσεις και να ανανεώνουν τα δελτία ανεργίας τους μέσω των ΚΕΠ.
Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση αυτή, ώστε οι συγκεκριμένες ενέργειες να μεταφερθούν από τον ΟΑΕΔ στα ΚΕΠ  και να αποσυμφορηθεί έτσι ο φόρτος εργασίας που δημιουργούνταν μέχρι τώρα στον Οργανισμό των Ανέργων και να μειωθεί η ταλαιπωρία τους.
Οι άνεργοι θα μπορούν να παίρνουν τις βεβαιώσεις ανεργίας και να ανανεώνουν τα δελτία τους πιο εύκολα, πλέον μέσω του ΚΕΠ της περιοχής τους.
Επίσης, από τον Ιανουάριο του 2016, τα ΚΕΠ θα δέχονται και τις αιτήσεις για την καταβολή όλων των ειδικών επιδομάτων ( μακροχρόνιας ανεργίας, επίσχεση εργασίας, παροχών μητρότητας, κ.λ.π. ).
Η απόφαση όλων των παραπάνω φέρει η την υπογραφή της Αναπληρώτριας  Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντωνοπούλου και εκδόθηκε σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΕΔ και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.
ΠΗΓΗ:newpost.gr
                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου