Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Τρίτη, Αυγούστου 04, 2015

ΜΕ ΠΑΝΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ST. PAULI

     

Η St.Pauli είναι μία Γερμανική ομάδα που οι περισσότεροι γνωρίζουν κυρίως μέσα των στοιχηματικών κουπονιών, αλλά ήρθε η ώρα, τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα να τη μάθουμε και να την αγαπήσουμε.

Οι οπαδοί της σε πρόσφατο αγώνα στο γήπεδό τους ανάρτησαν κάποια πανό υπέρ της χώρας μας και με συνθήματα κατά της Γερμανίας.
«Όχι σημαίνει Όχι», «Αλληλεγγύη στην Ελλάδα» και «σιχαινόμαστε ακόμα την Γερμανία»! έγραφαν τα πανό των Γερμανών οπαδών, τα οποία συνοδεύονταν από δεκάδες φλάιερ με το «ΟΧΙ».

Μετά από αυτό, όμως αξίζει να αναφερθούμε και στην ιστορία που έχει αυτή η ομάδα και συγκεκριμένα ο πρόεδρός της, για να καταλάβουμε γιατί υποστηρίζουν τους Έλληνες και γενικότερα τη φιλοσοφία τους.

Πρόκειται για έναν σύλλογο με πρόεδρο ακτιβιστή για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας, που οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο υπό τους ήχους των AC/DC, που χρηματοδοτεί το πρόγραμμα «Viva Con Agua» για την άρδευση άγονων περιοχών της Αφρικής, αλλά και ένα πλοιάριο που ταξιδεύει στην Μεσόγειο με τον κατάλληλο εξοπλισμό για την διάσωση μεταναστών, δεν μπορεί να θεωρείται απλά ποδοσφαιρικός σύλλογος.

ΠΗΓΗ: kinisienergoipolites.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου