Tweetyblogs - Ειδήσεις ΤΩΡΑ σε τίτλους από εκατοντάδες Blogs !

Σάββατο, Μαρτίου 22, 2014

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ 27 ΤΗΣ ΕΠΟ

Ο σοφός λαός μας έλεγε πάντα ότι " το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι " και σαφώς δε θα μπορούσε από αυτό να εξαιρείται και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι, ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος, Παναγιώτης Αθανασίου προχώρησε σε ποινική δίωξη για τους 3 τελευταίους προέδρους της ΕΠΟ.
Όταν εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο κόσμος συζητάει για στημένα ματς και ενώ τα τελευταία 2 χρόνια είχαμε διώξεις και συλλήψεις που αφορούσαν προέδρους ομάδων, διαιτητές και παρατρεχάμενους σχετικά με... παράγκες στημένων, θεωρούνταν αδιανόητο να βρίσκονται στο απυρόβλητο οι "αρχοντες" του ελληνικού ποδοσφαίρου.Αλλά και αυτή τη φορά δεν κατηγορούνται για κάποια σχετική εμπλοκή τους με τα παραπάνω.Παρόλα αυτά οι κατηγορίες έχουν σχέση με οικονομικό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, κατηγορούμενοι από τον εισαγγελέα σε βαθμό κακουργήματος είναι ο νυν πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, καθώς και οι 2 πρώην Σοφοκλής Πιλάβιος και Βασίλης Γκαγκάτσης. Μαζί τους κατηγορούνται και 24 μέλη των ΔΣ της ομοσπονδίας από το 2006 έως και το 2011 που είχαν εμπλοκή στην υπόθεση " κάρτα υγείας του ποδοσφαίριστή".
Όλοι οι παραπάνω κατηγορούνται ότι ζημίωσαν την Ομοσπονδία με το ποσό των 9,7 εκ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ιατρικές μετρήσεις και εξετάσεις ποδοσφαιριστών οι οποίες έπρεπε να έχουν γίνει αλλά δεν έγιναν ποτέ και για τις οποίες η ΕΠΟ είχε επιχορηγηθεί από την UEFA με 1 εκ. ευρώ.
Συνολικά για το πρόγραμμα αυτό είχαν ξοδευτεί 14 εκ. ευρώ περίπου, ενώ έπρεπε α έχουν γίνει χιλιάδες εξετάσεις οι οποίες δεν έγιναν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου